Голямата юлска разпродажба – вземете евтин продуктов ключ за Windows 10 Pro само за $8

0
2441

През месец юли тази година Godeal24 стартира нова специална разпродажба на продуктови ключове за Windows и Microsoft Office. За всички, които искат да направят ъпгрейд на своята операционна система или да си вземат нов персонален компютър, на който да я инсталират от нулата, вече могат да вземат продуктов ключ за Windows 10 само за $8,19. Това е една наистина страхотна отстъпка в сравнение с магазина на Microsoft. Въпреки че софтуерният гигант представи Windows 11 миналия месец, към днешен ден Windows 10 все още е най-често използваната и стабилна операционна система, която масово ще се използва и в бъдеще. Сега имате идеалната възможност да получите евтин и оригинален продуктов ключ за Windows, който ще ви даде възможност да надстроите по всяко време сегашната Windows 10 до новата Windows 11.

Нека да разгледаме предложенията на интернет магазина Godeal24.com.

Най-добрият офис пакет с ненадминато ниски цени – за по-добра работа и обучение!

Windows 10 само за $8,19!

Godeal24 предлага специална цена за някои продукти на Microsoft. Можете да направите лесен ъпдейт на вашия компютър при най-добрата към днешен ден цена от $8,19 без при това да се налага да използвате електронен купон с код. Godeal24 предлага перфектни софтуерни продукти и великолепно обслужване на клиенти, с които няма да имате никакви притеснения след покупката.

45% отстъпка за ОС Windows

Код на електронния купон: SGO45

Имате нужда от още нещо? Предлагаме продуктови ключове за Windows с 45% отстъпка. Просто използвайте промоционалния код по време на покупката и обърнете внимание как цената намалява.

Голяма промоция за софтуерни комплекти – 60% отстъпка!

Код на електронния купон: SGO60

Може би се нуждаете от повече софтуерни продукти в ежедневието. И в този случай Godeal24 предлага редица опции. Можете да вземете софтуерен комплект, който излиза много по-евтино.

Предлагаме и редица нови продукти

Как да платим чрез PayPal?

Това може да стане по следния начин:

  • Влезте в програмния прозорец за плащане и продължете като гост или си създайте акаунт
  • Използвайте опцията Cwalletco в раздела Информация за разплащането (Payment Information) и кликнете върху продължаване
  • Отидете на Преглед на поръчката (Order Review) в екрана за плащане и кликнете върху Направи поръчка (Place Order)
  • Кликнете върху избор на начин за плащане (Choose Payment Method) и след това върху Потвърждение на поръчката (Process Order)

Ще видите екран с най-различни опции, откъдето можете да изберете PayPal или кредитна кърта (също чрез PayPal).

Пазаруването в Godeal24 е съвсем лесно – като във всеки интернет магазин. След поръчката получавате имейл с поръчаните продуктови ключове. Ако имате каквито и да било въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури бърза и полезна поддръжка. Достатъчно е да изпратите имейл на адрес [email protected].

Не забравяйте, че тези продукти бързо свършват и ако се забавите, може и да ги изпуснете.


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!