Голям срив в работата на Facebook Messenger

4
1300

Малко след 17:00 днес чат-услугата на Facebook- Messenger спря да работи коректно. Оплакват се мнозина потребители от Европа и Азия, които в момента не могат да изпращат и да получават съобщения заради технически проблем.

Работата на други услуги във Facebook за сега не е засегната, но Instagram също не работи добре при всички потребители. Въпреки че сривът продължи за около 3 часа между 17 и 20 българско време, все още част от потребителите изпитват затруднения с услугата. В момента по-стабилно работи мобилното приложение, докато през браузъра на компютъра продължава да има проблеми.

Това всъщност поредния проблем с работата на социалната мрежа и услугите към нея през тази и миналата година. Почти същия проблем имаше на 10 декември през деня. Тогава сривът засегна основно Централна Европа, а също така и Великобритания.

Според данните от недостъпен чат клиент са се оплаквали над 2400 потребителя всяка минута. Обикновено причината е „няма връзка с интернет“, въпреки че такава има и дори социалната мрежа работи нормално.

Отново бяха засегнати както десктоп така и мобилните услуги.

 

3 4 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари