fbpx
20.5 C
София

Две нови възможности на Google

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Компанията Google представи две нови възможности, предназначени най-вече към малките web-сайтове. Те могат да променят стратегията за търсене на милиони потребители.

Първо бе демонстриран нов начин за търсене, който като резултат се показват само сайтове с определено съдържание. Например собственици на сайт, свързан с компютрите, могат да “вградят” в него търсачка на Google, която търси само сред сайтове с компютърна насоченост.

Второто нововъведение е възможността на неголемите сайтове да се постави поле за търсене чрез Google заедно с реклама. Всеки път, когато посетител кликне върху реклама, разположена при резултатите от търсенето, собственикът на сайта получава по няколко цента.

Източник: Download.bg


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Предишна новина
Следваща новина

Нови ревюта

Подобни новини