Джони Деп и Inception най-популярни през 2010 според IMDb

0
28

От IMDb разкриха десетте най-популярни филмови продукции и филмови звезди. Търсенията на потребителите и рейтингът на въпросните филми и актьори са били решаващи при подготвянето на класацията.

Джони Деп е избран за най-популярния актьор през изминалата година според IMDb STARmeter. Най-добрият филм пък е Генезис (Inception), последван от Toy Story 3 и The Social Network.

Всеки потребител може сам да създаде своя класация с любимите си филми и актьори. Всички списъци могат да бъдат видяни в новооткритата секция “Year In Review”, в която могат да се открият и списъците на членове от екипа на сайта.

Ето и пълния списък с десетте най-популярни звезди през 2010 година:

1. Джони Деп;
2. Кристен Стюарт;
3. Робърт Патинсън;
4. Леонардо ДиКаприо;
5. Брад Пит;
6. Робърт Дауни Джуниър;
7. Крисчън Бейл;
8. Джерард Бътлър;
9. Меган Фокс;
10. Зоуи Салдана.

Това е шестият път, в който Джони Деп е на първото място в класацията. Робърт Патинсън, който беше на първо място миналата година, сега е на трето. Кристен Стюарт за пореден път заема второто място.

Топ 10 филмите за 2010 година са:

1. Inception
2. Toy Story 3
3. The Social Network
4. How to Train Your Dragon
5. Tangled
6. Kick-Ass
7. Shutter Island
8. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
9. Scott Pilgrim vs. the World
10. The Town

Интересното е, че три от първите пет филма в класацията са анимационни. Също така е важно да се спомене, че Kick-Ass и Scot Pilgrim vs. the World не са спечелили много пари досега, но все пак потребителите са сметнали, че има с какво да ги запомним.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари