Джордж Р. Р. Мартин потвърди предстоящото продължение на Игра на Тронове

4
8282

В края на миналия месец ви съобщихме, че HBO официално потвърди, че се работи по продължение на култовия и любим на милиони зрители по света сериал, Игра на тронове, като продължението, ще разказва историята на фентъзи епоса 5000 години преди събитията, които видяхме в оригиналния сериал. В тази нова продукция на американската телевизионна мрежа, едва ли ще видим много познати актьори, събития или персонажи.

Кодовото име на новата продукция е Game of Thrones Bloodmoon

Сериалът привлича зрителите най-вече със своя задълбочен и сложен сюжет, множество персонажи, интересни и дълбоки герои, уникални зрелища и изумителни ефекти и обработка. На тазгодишните номинации за награди Еми, оригиналният сериал, получи цели 10 номинации, на практика в почти всички сфери, за които могат да бъдат присъдени наградите Еми.

В понеделник в публикация на собствения си уеб сайт, авторът на книгите, по които се развива култовата поредица Джордж Р. Р. Мартин потвърди, че новата му книга „Гигантската история на семейството на Targaryen Fire & Blood Vo“ е вдъхновила HBO да започне работа по ново шоу.

В публикацията в сайта си, писателят казва:

„Това е предисторията на оригиналната поредица. Тя датира хиляди години преди събитията, които видяхме на Вестерос“.

Мартин разкри още, че първоначалните пет предвидени епизода по продължението на Game of Thrones, вече са готови два. Шоуто ще бъде продуцирано съвместно сценаристката Джейн Голдман, като заглавието му към момента все още не е разкрито, но Мартин го споменава като „Дългата нощ“, като след това признава, че не е трябвало да издава това название.

Кога да го очакваме?

Крайният срок на шоуто наближава, а представител на HBO заяви, че няма да разкрива нищо преди официалната световна премиера, но ето че постът на писателя Джордж Р. Р. Мартин направи точно това.

Авторът сподели доста слухове и предварителна информация, че заглавието на шоуто вече е факт, но то не е очевидно и зрителите едва ли ще се досетят какво ще бъде предварително. Това навява на мисълта, че определено няма да се нарича както очакваме – „Fire & Blood“. Сериалът вече има готов сценарий, както и справочник с всички герои и техните описания, като писателят каза, че шоуто се продуцира съвместно с Райън Кондал, известен като съавтор на научнофантастичното шоу „Колония“, като Мартин казва, че обича да работи с него.

Но все пак нека не бързаме да се вълнуваме. Мартин предупреди, че HBO все още не е поръчала пилотен епизод на шоуто. Също отбелязва, че в продължението на сериала, все пак ще има дракони. Първоначалната информация беше, че митичните създания, които зарадваха милиони зрители по целия свят, няма да присъстват в предисторията, за сметка на други нови и невиждани до сега причудливи създания, но ето че в крайна сметка е решила да въведе именно това, което хората обичат да гледат – дракони.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ОbiWan
ОbiWan

сфера – сфери

тараф
тараф

Едва ли ни интересува какво се е било случило в началото, като знаем глупавия финал! Сериал се започва с начало, но Р. Р. Мартин го започна без начало, но му направи потресаващо неадекватен финал = провал.

111
111

А дали си наясно, че последните няколко сезона вече изпревариха книгите? И тепърва има да излизат книгите с нещата от тях. Отделно, че доста неща във филма не са като в книгите и са променени, та нищо чудно финала в книгите да е различен от серияла. А омазания(в това няма спор) последен сезон е защото двамата олигофрени сценаристи бързаха да ходят в Дисни да пишат новия Star wars. НВО са искали и последния сезон да е 10 серии, но двамата олигофрени са отказали и претупаха нещата в 6 малоумни серийки.

stormofblood
stormofblood

Има доста материал, за сериал така, че се вълнувам може да е много добър новият.