Джъстин Бийбър ще е основен инвеститор в социалната мрежа Shots of Me

0
34


Популярната поп знаменитост Джъстин Бийбър ще подкрепи финансово социалната мрежа Shots of Me, която се очаква да бъде официално открита в края на седмицата. Основната аудитория на новия сайт ще са тийнейджърите и именно това е накарало канадския инвеститор да вложи пари в новия проект.

Shots of Me е разработка на RockLive и до момента си е осигурила финансови средства от 1,1 милиона долара. Основен инвеститор в проекта е именно Джъстин Бийбър. Сред останалите знаменитости, подкрепили социалната мрежа, са още Шервин Пишевар, Флойд Мейуедър, Том Макинъри, споделиха от Forbes.

Основателите предвиждат Shots of Me да е „социална платформа за тийнейджъри“, но какво ще включва тя все още е неясно. Експертите предричат, че ако се съди по името, то новата социална мрежа ще предлага множество снимки, но основателите – Джон и Сам Шаади, не пожелаха да споделят повече.

„Когато казахме на Бийбър, че искаме да създадем социална мрежа за тийнейджъри, която наистина да е насочена към тях и да им предлага неща, които никоя друга социална платформа не може да им предложи, очите му направо блеснаха“ сподели Джон Шаади пред Fortune.

С повече от 46,5 милиона последователи в Twitter, Бийбър е сред най-популярните знаменитости в популярната социална мрежа. Голяма част от феновете на изпълнителя са именно тийнейджъри и ако Shots of Me успее наистина да изиграе картите си правилно, то интересът към новата социална платформа е повече от гарантиран.

Това обаче не е първият случай, в който 19-годишният канадец инвестира в някакъв нов проект. Преди време Бийбър вложи солидна сума в мобилната апликация Stamped, която впоследствие бе продаден на Yahoo за около 6 милиона долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари