Дигитални градове в облака представят Телелинк и Майкрософт на Webit

0
391
Как облачните технологии променят облика на градовете споделят Телелинк и Майкрософт България в рамките на Webit Festival Europe 2018

 Телелинк и Майкрософт България представят своите визия и решения за дигитални градове в рамките на Webit Festival Europe 2018, който се провежда от 25 до 27 юни в Арена Армеец София. По време на събитието двете компании демонстрират концепцията за „Дигитални градове“ и това как облачните технологии променят облика им, предоставяйки нови възможности за граждани, бизнес и местна власт.

За първи път Телелинк показва как облачните технологии работят за интелигентните градове, поставяйки фокус върху три от основните стълбове в концепцията на Майкрософт „CityNext”, а именно – „Сигурни градове“ „Устойчиви градове“ и „Дигитални градове“.

Експерти ще представят реални решения за интегрирано управление на градовете, повишаване на сигурността, превенция от пожари и наводнения, лицево разпознаване, интернет на нещата, добавена реалност с Hololens и много други способи и инструменти за дигиталната трансформация на градовете.

Освен да се запознаят с всички интелигентни решения в областта на умните градове, предлагани от двете компании, посетителите на щанда на Телелинк и Майкрософт имат възможност да поговорят и с експерти, участвали  лично в реализацията на подобни проекти – те споделят своя ценен опит и експертиза и правят демонстрации на живо в среда, която е специално изградена на щанда.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари