Един от най-влиятелните съвременни футуристи – Брайън Солис, пристига в София

0
468
Брайън Солис ще вземе участие в DigitalK 2018 с лекция и уъркшоп

Един от най-влиятелните съвременни футуристи – Брайън Солис, пристига в София на 31 май. Дигиталният анализатор идва специално за конференцията DigitalK 2018, по покана на организаторите от Капитал, LAUNCHHUB и NEVEQ. В рамките на събитието, което ще се проведе под мотото „Бъдещето не чака“, световно известният лектор ще представи новите бизнес модели и възможностите, породени от дигиталната трансформация и ще даде практически насоки на представители на бизнеса в България на специално организиран уъркшоп.

Брайън Солис е главен анализатор и футурист в Altimeter. Това е дигиталното аналитично звено на Prophet. Той е признат за един от най-големите дигитални анализатори на нашето време от главните изпълнителни директори на водещи марки по света. Освен това Брайън е автор на седем бестселъра, сред които „X: The Experience Where Business Meets Design“, „What’s the Future of Business?“ и „The End of Business as Usual“.

Брайън Солис е световноизвестен лектор и дигитален антрополог, който изучава технологиите и тяхното въздействие върху бизнеса и обществото.

В своите разработки той изследва тенденциите, с цел да помогне на хората да разберат как светът се променя и какво и защо трябва да правят, за да посрещнат тези промени. В последното си изследване той изучава цифровата трансформация, корпоративните иновации, културата 2.0 и бъдещето на индустриите, тенденциите и поведението. С онлайн аудитория от над 600 000 души, Брайън Солис е обявен за водещ световен маркетинг и бизнес блогър и инфлуенсър.

Освен предсказанията за бъдещето на бизнеса от Брайън Солис, посетителите на DigitalK 2018 ще могат да получат отговори и на други актуални въпроси като. Как ще се развие изкуственият интелект, какво да очакваме от fintech технологиите и какви са най-новите тенденции в комуникационния бизнес. Конференцията ще събере над 30 международни експерти. Сред тях са Джон Гарджуло, Airbnb; Макс Аморделузо, Amazon Alexa и Джоел Хюс, IndieGoGo. Сред лекторите са основателят на стартъпа TenX – Джулиан Хосп. Нейната технология позволява криптовалутите да се използват като разплащателно средство навсякъде и по всяко време. На линия ще е и Тин Ханг Лиу, основател и изпълнителен директор на Open Motors, който ще представи автономните коли и бъдещето на градската мобилност.

По традиция DigitalK 2018 ще е домакин и на стартъп състезание. Млади предприемачи ще представят идеите си пред международни инвеститори. Финалистите в предизвикателството ще имат възможност да се състезават за парична награда в размер на 10,000 евро.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари