Добри новини за собствениците на Nexus One

1
38

Най-голямото оплакване към мобилното устройство на Google Nexus One – още при стартирането му беше липсата на добра и бърза поддръжка. Но тъй като говорим за Google и знаем добре, че от компанията никога не оставят нещата на половина, вече се появи решение и на този проблем.

По принцип, когато собствениците на продукти имат проблеми със стоките на Google, от компанията използват поддръжката по електронна поща или онлайн форумите, за да помогнат на потребителите.

Един месец след като се появи Nexus One, обаче, от Google са решили да променят нещата. От днес, на страницата за поддръжка може да откриете горещ телефон за проблеми свързани с Nexus One. Телефонът е 1-888-48-NEXUS и ще бъде отворен всеки ден от 7:00 AM EST до 10:00 PM EST. За съжаление, обаче, горещата линия на Nexus One ще служи само за проверка на статуса на покупката или за проблеми с доставянето на мобилното устройство. За техническа поддръжка, поправки и връщане на телефона, собствениците ще трябва да се обадят на поддръжката на HTC. За проблеми с мрежата пък ще е нужно обаждане към T-Mobile.

Освен това се знае, че Google вече търси хора за поддръжка „на живо” директно от сайта на телефона. Това е доста сериозна стъпка и ако от компанията успеят да завършат плановете си, ще помогнат изключително много на собствениците на мобилното устройство.

Въпреки добрите новини за собствениците на Nexus One, продажбите на телефона остават слаби. През първия месец от старта на продажбите са продадени само 80 000 бройки на новия телефон.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари