Доживотен MS Office за $14,13, оригинален Windows 10 за $6,49 и софтуерни инструменти при най-ниски цени!

0
1429

Microsoft Office е един от най-популярните софтуерни пакети, който включва Word, Excel, PowerPoint и други. Microsoft е известен със своите авангардни софтуерни технологии и Office 2021 не е изключение. Потребителите от целия свят ежедневно работят с презентации, документи на Word, електронни таблици и бази данни. Ако владеете Microsoft Office, ще бъдете много по-продуктивни в работата и учението. Интернет магазинът Keysfan предлага продуктови  ключове за най-новия Office 2021 Pro при цена само от $27,36! При закупуването на няколко продукта едновременно се предлагат солидни отстъпки – така например, при закупуването на 5 броя продуктови ключове за Office 2021 Pro, цената на единия от тях е едва $14,13!

Може би възнамерявате да си инсталирате Windows 10, за да повишите производителността и защитеността на своя персонален компютър? Операционната система Windows 10 е най-широко използваната версия и предлага значителни подобрения в сравнение със своите предшественици. В сравнение с по-новата Windows 11, сегашната Windows 10 е най-бързата, най-безопасната и най-рентабилната опция при персоналните компютри. Можете да си вземете от Keysfan продуктов ключ за Windows 10 само за $6,49, като тази версия дава възможност за безплатното обновяване до Windows 11. Можете да си вземете и продуктовия ключ за Office 2021 или Windows 10, като по този начин ще икономисате до 90% от цената на дребно на тези софтуерни продукти!

Класически комбинации за ограничено време с ОС Windows и Microsoft Office

Други версии: до 62% отстъпка при използване на кода KSF62

Въпреки че операционната система Windows и пакета Microsoft Office са основният необходим софтуер за повечето компютри, някои програмни инструменти дава възможност за по-пълноценно използване на компютърната система. Това са антивирусните програми, различния помощен софтуер и т.н. Не е необходимо да търсите най-евтиното, а направо го вземете от Keysfan, който предлага едни от на-изчерпателните каталози.

Специални цени за различните програмни инструменти

Microsoft Office за MAC компютри. За да влезе в сила предлаганата отстъпка използвайте кода SKF62

Програмни инструменти за MAC компютри

Отстъпка от 50% за други версии на Windows при използване на кода SKF50

Процесът на плащане

Добавете избрания продукт във вашата виртуална количка, потвърдете цената и кликнете върху Proceed To Checkout

Можете да се регистрирате, както и директно да въведете имейла, на който трябва да бъде пратен избрания продуктов ключ. Можете да си изберете най-удобния за вас начин за разплащане, включително PayPal, кредитна или дебитна банкова карта.

Защо Keysfan?

  • Спестявате немалко пари. Можете съвсем евтино да си вземете на практика всяка версия на Microsoft Office и на Windows при съвсем ниска цена, като те ще получават съответните обновявания до края на своя технологичен живот
  • Лицензите в тези продуктови ключове са напълно законни. Необходимо е да изтеглите продукта от сървърите на Microsoft и да го активирате с получения ключ. Продуктът е 100% оригинален и легален, като Keysfan предоставя гаранция за всеки един продуктов ключ
  • Денонощна поддръжка на клиентите с доживотно следпродажбено обслужване – тоест, докато не изтече технологичния живот на съответния софтуер
  • Безопасност: не е необходимо да изтегляте пиратски версии, в които със сигурност има интегриран малуер. Необходимият ви софтуер се изтегля от сървърите на производителя и се активира с поредица от цифри и букви, което изключва наличието на компютърни вируси.
  • Добра репутация: със своите качествени продукти и отлично обслужване Keysfan има оценки от 4,5 и 95% в TrustPilot на базата на над 700 реални отзива на клиентите.

Електронният адрес за контакти е [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!