Доклад: Самоуправляващите се автомобили ще са място за секс

2
1702
автономни автомобили
Ясно е, че автономните автомобили без водачи ще извършат революция в начина по който достигаме от точка А до точка Б. По-малко очевидно е, че може да се промени сексуалния живот.

Според ново проучване на Annals of Tourism Research, отпадането на шофьора от автомобила ще доведе до сериозно засилване на сексуалната дейност в автономните автомобили. Скот Коен, заместник директор на университета по хотелиерство и туризъм в Съри заяви в свой доклад, че 60% от американците правят секс в автомобилите.

Но един автомобил, в който няма шофьор, подобни срещи могат да се правят съвсем лесно. Автономните автомобили, в които по принцип няма водачи, могат да са от голяма полза за секс-индустрията.

В интервю за NBC Коен каза: „Сексът е част от градския туризъм, платеният секс също. Твърде вероятно е автономните превозни средства да доведат до увеличаването на законната и незаконната проституция, която да се извършва в автономните автомобили, давани под наем„.

Разбира се, секс-туризмът е само малка част от цялото. Докладът е фокусиран върху промените, които автономните автомобили ще окажат върху хотелите, мотелите и крайпътните заведения. Те ще бъдат най-засегнати от съвсем близкото бъдеще, изпълнено със самоуправляеми автомобили.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
115
115

Аз пък докладвам, че ще се превърнат в места за ходене по голяма нужда. Ама първо трябва да ги измислят и да станат масови.

AxOx
AxOx

А аз си мислех, че да бъде място за секс е основната функция на всяка кола… не само на самоуправляващите се.