Документален филм за дивата природа на Apple TV Plus ще стане достъпен през април

0
115

За да отпразнува Деня на Земята 2021 г., Apple TV Plus планира да излъчи нов документален филм за дивата природа за устойчивостта на природата по време на пандемията. Озаглавен „Годината, когато Земята се промени“, документалният филм е разказан от Дейвид Атънбъроу. Новото заглавие трябва да излезе в стрийминг платформата на компанията на 16 април в над 100 страни.

„През тази най-трудна година много хора преоцениха ценността и красотата на света на дивата природа и намериха утеха в него“, заяви Атънбъроу в съобщение в понеделник. „Но локдауна създаде и уникален експеримент, който хвърли светлина върху въздействието, което имаме върху природния свят и дивата природа. Историите за въздействието върху дивата природа показаха, че правенето на дори малки промени в това, което правим, може да направи голяма разлика.“

„Годината, когато Земята се промени“, ще включва кадри от цял ​​свят, които подчертават как се подобриха отношенията между хората и дивата природа през 2020 г. Когато по-голямата част от света влезе в локдаун и глобални карантини, птиците пееха в пусти градове, китовете започнаха да общуват по нови начини и капибарите направиха специални посещения до южноамериканските предградия.

Apple TV Plus се предлага в приложението Apple TV и струва 5 долара на месец след седемдневната безплатна пробна версия. Освен това, ако наскоро сте закупили ново устройство на Apple, можете да се абонирате за безплатно за една година.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари