16.8 C
София

Документ посочва, че премиерата на PC версията на Office 2016 ще е в края на септември

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Подобно на Windows 10, Microsoft представяше предварителни версии на новото поколение свои продукти, между които беше и Office 2016. След пускането на версията на Office за Mac в началото на юли, потребителите на Windows започнаха да си задават въпроси за датата на излизане на PC версията на пакета. Благодарение на изтекла в Интернет вътрешна дописка вече знаем и това: 22.09.2015 г.

Интернет ресурсът WinFuture.de се е сдобил с документа, който посочва, че след по-малко от месец на бял свят ще се появи официалната версия на Office 2016 за обикновени потребители и Professional версията. В писмото към служителите на компанията, те биват съветвани да инсталират предварителната версия на пакета и да следят Office 2016 Launch Hub за пускането на инструкции за работа със софтуера и други материали.

Новият пакет ще предложи още по-тясна интеграция с облака, а за бизнес потребителите – множество инструменти за офис сътрудничество и бизнес колаборация, като характеристиката Real Time Typing и др.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини