Доналд Тръмп обвини Google в помощ на китайските военни

9
686

Президентът на САЩ Доналд Тръмп рязко разкритикува Google в своя Twitter акаунт. Той заяви в своя пост, че Google помага на Китай и китайските военни, а не на САЩ. Хубавата новина според Тръмп е, че навремето компанията не е помогнала на него, а на „нечестната Хилъри Клинтън“.

Очевидно е, че Тръмп има предвид, че въпреки поддръжката от страна на Google, Хилъри Клинтън е била победена от него на президентските избори и подобна участ може да очаква и Китай – в Крайна сметка Китай ще загуби от САЩ.

Каква точно помощ е оказал интернет гигантът, Тръмп не уточни. Но Google направи официално изявление, с което опроверга обвиненията:

„Ние не работим с китайските военни. Ние работим съвместно с американското правителство, включително с министерството на отбраната, в много сфери, включително и в областта на кибербезопасността, в осигуряването на работни места и в здравеопазването“.

През месец август миналата година уеб изданието The Intercept съобщи, че ръководството на година се е срещнало с китайските власти и се е договорило за разработването на специална версия на търсачката с вградени филтри за осъществяване на цензура. След около два месеца ръководителят на Google Сундар Пичай призна, че компанията наистина разработва подобна търсачка. А през месец декември компанията официално обяви, че работата върху този проект е прекратена.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
6 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Социализмът е уродлива идеология
Социализмът е уродлива идеология

От месеци повтарям на троловете тък със симпатии към Путян и Съветска социалистическа Русия и режимът в БГ преди 89-та година, както и привържениците на Китайската антинародна-антидемократична република и КНДР, че в САЩ има едно място наречено силициева долина, където лявата социалистическа джендър клоака е срастнала с глобалистките сили и работи активно срещу всяка национална държава в света, включително и тази, която ползва за резидентура – САЩ. Това са антиамерикански леви компании, те вярват в свят без граници, с гарантиран социалистически доход, те са кулутрни марксисти, спонсорирани и работещи заедно с организции на левия Джордж Сорос и искат да създадат… Виж още »

favr
favr

алилуя !!!

Алекс
Алекс

Хапчетата, лунатико, хапчетата.

Сорос е боклук
Сорос е боклук

@Алекс,

Фактите, неинформиран, фактите.

https://www.breitbart.com/tech/2018/09/12/holy-sht-breitbarts-leaked-google-video-stuns-media/

Сорос е боклук
Сорос е боклук

Прочети повече за културния марксизъм, за новото ляво и за уклона в Сан Франциско, тяхната идеологическа поддръжка и принципите на глобалистите за отворени граници, преди да ми казваш „лунатик“.

Сорос е боклук
Сорос е боклук

Кажи го на Тръмп:

https://i.imgur.com/FIODNxP.jpg

Господин НИКОЙ!

Последния самурай
Последния самурай

Нещо ти хлопат батериите…

Сорос е боклук
Сорос е боклук

„Facebook and the tech industry are located in Silicon Valley which is an *extremely left-leaning place*.“

– Mark Zuckerberg in front of the court on 11th of April 2018, Source: Fox News

Капитализъм
Капитализъм

Странно как Тръмп повтаря „лунатика“ от коментарите и то от дата след него, може би има нещо в тази картинка, което не знаете…

https://i.imgur.com/FIODNxP.jpg