Дона Саркар съобщи, че програмата Windows Insider ще продължи и след като Windows 10 стане изцяло платена

0
36

Съвсем скоро – на 29-ти юли приключва безплатното обновяване до ОС Windows 10, а на 2-ри август Microsoft ще представи мащабния ъпдейт на своята операционна система с любопитното име Anniversary Update. Както и при всички досегашни версии, в създаването на това обновяване помагаха участниците в програмата Windows Insider, които редовно получаваха предварителните версии на Windows 10 и ги тестваха на най-различни устройства. Но сега много тестери започнаха да се питат, дали програмата Windows Insider ще продължи след 2-ри август.

 

Един от участниците в тази програма зададе в Туитър въпрос на Дона Саркар, която сега ръководи програмата Windows Insider. Дона съобщи, че след излизането на голямото обновяване Windows 10 Anniversary Update програмата ще продължи да работи. Малко след излизането на обновяването тестерите отново ще започнат да получават компилациите Insider Preview на своите компютърни устройства. Очаква се това да важи както за десктоп компютрите, така и за таблетите, смартфоните и Xbox One.

Програмата Windows Insider още в началото показа много добри резултати, а нейният успех бе затвърден при създаването на Windows 10 1511 и Anniversary Update. Сега се появи информация, че вече се планира работата върху Redstone 3, което трябва да излезе в края на 2017 година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за