Дона Саркър благодари на всички тестери за тяхното участие в създаването на Windows 10

2
25

По случай годишнината от излизането на Windows 10 и предстоящото излизане на голямото обновяване Anniversary Update, екипът на Windows Insider оглавяван от Дона Саркър, благодари на всички, които участваха като тестери в усъвършенстването на новата операционна система на Microsoft.

 

Статистиките показват, че за периода от ноември миналата година до края на юли тази година, през който действаше програмата Windows Insider, са излезли 28 предварителни версии на ОС Windows 10 за персонални компютри и 20 – за мобилни устройства. Потребителите са изпратили до Microsoft около 70 милиона отзива (корекции на забелязани бъгове, промени в потребителския интерфейс, препоръчителни нови функции и т.н.), които са дали възможност на програмистите да направят над 5000 подобрения.

За отбележи това важно събитие, екипът на Windows Insider Program е приготвил няколко изненади:

  • Комплект специални тапети за ОС Windows 10
  • Графика с Ninja Cat
  • Специална значка за „Тестер във Windows Insider“, която се появява в инсталираната операционна система и в профила в центъра за отзиви

Програмата Windows Insider продължава да работи и след излизането на голямото обновяване Anniversary Update, първата част на което излиза този месец.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Blue Ray
Blue Ray

Какви са тези глупости, които се публикуват в последно време, които се публикуват, по отношение Windows 10… Спомням си много добре, че програмата Windows Insider далеч не е от Ноември, миналата година, а от Октомври, 2014 година. Освен това далеч не е била годишнината му не е била скоро. Явно се взима предвид датата от официалното пускане на възможността за безплатен ъпгрейд и излизане на операционната система…
П.П. Много атрактивни подаръци!

Ивайло Костов
Ивайло Костов

Цитат:


Програмата Windows Insider продължава да работи и след излизането на голямото обновяване Anniversary Update, първата част на което излиза този месец.


По-малоумен и безсмислен ъпдейт няма.
Нито едно от нещата не ми върши работа или да я улеснява.
По-добре ще е да върнат лекотата с която работеше преди година.