fbpx
-3.2 C
София

Доставчик на UPS оставя таблет в кофата с боклук

Най-четени

Тъй като всеки има нужда да си почине от сериозни истории, тук ще ви разкажем за една странна случка, в която участват един таблет с Android, един разносвач на UPS… и една кофа за боклук. Въпросният разносвач в американското градче Барнхарт трябвало да достави таблет до адрес, но получателите не били вкъщи. За да е сигурен, че таблетът ще бъде намерен на мястото си, разносвачът решил да го сложи в кофата за боклук.

Служителят на UPS дори написал на известието „в черна кофа за боклук“, за да е сигурен, че получателката на пратката Трейси Сол ще го намери веднага. Едно нещо, обаче, му убегнало от ума, а именно, че на точно на този ден минавал камионът за боклук.

Оттам нататък, и сами можете да си представите какво се е случило. Когато Сол се върнала, намерила известието и с удивление видяла надписа на него. Американката разказва как с ужас установила, че таблетът за дъщеря й, за който спестявала няколко месеца, е изхвърлен в кофата за боклук. С последна надежда тя все пак отворила въпросната кофа, но, разбира се, таблетът не бил там.

На всичкото отгоре, от магазина, откъдето тя си поръчала таблета на Archos, казали, че ще й пратят нов, но не и преди Коледа. Едва когато жената споделила случката в онлайн пространството, от UPS й се извинили за станалото и й обещали нов таблет преди празниците.

Между другото, Трейси Сол, която вече е спокойна, че дъщеря й ще си получи подаръка, е споделила пред UPS, че не иска разносвачът, направил гафа, да бъде уволнен.
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
tERROR85
tERROR85
7 години

Точно затова поръчвам само с наложен платеж да не си търся пратките в кофата 🙂

nikola6
nikola6
7 години

Щом е спестявала няколко месеца значи не е на високо платена позиция в службата. Не се споменава и баща, от което следва, че е самотна майка. И е човечна – не иска някой да си загуби мястото си, защото знае колко е трудно е да си без работа.

Нови ревюта

Подобни новини