fbpx
9.3 C
София

Достъпът до Yahoo Mail вече е частично възобновен

Най-четени

През последните няколко дни Yahoo упорито продължаваха да не споделят информация за проблема в Yahoo Mail, който прекъсна достъпа до имейл услугата за многобройни потребители. Най-накрая, обаче, от компанията решиха да ни споделят малко повече подробности.

На първо място, достъпът до имейл услугата им вече почти е възстановен. Повечето потребители би трябвало да могат спокойно да си влязат в пощата, макар че при някои вероятно все още ще има проблеми с това. В официалния си блог от Yahoo твърдят, че е възстановен достъпът както в уеб услугата, така и в мобилните й версии за iOS, Android и Windows Phone 8.

От компанията, обаче, признаха за един проблем, който може да се окаже доста сериозен за някои потребители – част от имейлите вероятно няма да се покажат във входящите кутии на ползвателите им или поне не от самото начало. В момента от Yahoo се опитват да пратят тези имейли до всеки потребител. По-лошото е, че, по незнайни или поне необявени причини, при някои ще бъдат загубени и част от имейлите получени в периода от 25 ноември до 9 декември.

Проблемът в пощата на Yahoo допълнително ще разгневи потребителите, които веднъж вече възнегодуваха срещу промените в дизайна на услугата наложени от шефа на компанията Мариса Майър и най-вече срещу премахването на отметките.
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
A.com
A.com
7 години

На там са тръгнали. Ползвам ги от десетина години ама…
И най-големия проблем беше премахването на табовете, а не на отметките.

tntc4
tntc4
7 години

Yahoo = боза

Нови ревюта

Подобни новини