fbpx
22.8 C
София

До 40% отстъпка в цената на интернет телефонията

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Водещата американска компания , осигуряваща висококачествена интернет телефония Дайлпад комюникейшънс (Dailpad Communications Inc.), предлага отстъпки от 25 до 40% в цената на всички разговори българските потребители, съобщиха от PR Нюзуайър. Специално за Европа компанията пуска две нови тарифи. За клиентите, използващи често услугата, компанията предлага отстъпка от 40% на цената разговора при месечна такса от 3.99 долара за една държава и 9.99 долара за региона. Другата тарифа предвижда 25% отстъпка на всички видове разговори при месечни такса от 1.99 долара за една държава и 4.99 долара за региона. Освен за България отстъпките важат за още 32 държави от Европа.

Източник: Dnevnik.bg


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини