Дъщеря се събра с майка си, благодарение на Facebook, след 63 години раздяла

0
30

Майка и дъщеря се намериха след цели 63 години раздяла. Това се случи благодарение на най-голямата социална мрежа Facebook, където съдбата срещнала двете жени, информира DigitalTrends.

Хелън Торес от щата Калифорния била едва на 17 години когато забременяла. Изпратили я в специален дом за неомъжени майки, където живяла докато роди своята дъщеричка. Майката дала на бебето името Кристина, но била принудена да се раздели с него и то било взето от двойка, която си търсела дете за осиновяване. Хелън опитала да запази връзка с детето си, но след 12 години изгубила напълно следите на семейството, което осиновило нейното бебе. След това тя се оженила и родила още пет деца, но винаги била тъжна на осми март – денят когато се родило нейното изгубено дете.

Когато децата на Хелън Торес разбрали, че имат сестра те решили да я издирят. За целта използвали цялата информация, с която разполагали, но ударили на камък. В началото на тази година била създадена и група във Facebook, която била посветена на търсенето на Кристина. Там били качени всички свързани със случая снимки и документи, с които разполагало семейството.

Този път търсенето дало резултат и 63-годишната Кристина Грей попаднала на групата и се свързала със семейството. Оказало се, че тя живее едва на два часа път от своята биологична майка. Кристина била шокирана от новината, че е осиновена, тъй като нейните вече починали родители никога не и казали за това. Тя нямала други братя и сестри и била щастлива, че без да очаква се е сдобила с много нови роднини, за които никога не е подозирала.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за