Един клик и домът ви е коригиран

1
1639

Контактът до нощното ви шкафче в спалнята не работи, затова се налага да зареждате телефона си в хола.

Мивката в кухнята е запушена и при всяка употреба заплашва да прелее.

Новият шкаф за антрето все още е в кашона, защото нямате никакво време да го сглобите.

Не ви ли се ще с помощта на един клик да коригирате всички проблемни области на дома си и да забравите за тях?

Всъщност, на българския пазар отскоро е достъпна уникална услуга, която сваля от плещите ви грижите за поддръжката на дома.

Domserviz.bg работи под формата на абонамент с валидност 12 месеца от датата на неговото закупуване.

Имате възможност да избирате измежду четири различни абонаментни плана, чиято цел е да задоволят всички индивидуални нужди 365 дни в годината.

Какво получавате?

Специалистите на domserviz.bg отстраняват възникнали проблеми, свързани с ползването в дома и офиса на ВиК, електрически, вентилационни и отоплителни инсталации; прозоречни системи; подови настилки; уреди; обзавеждане и други.

Те се грижат за демонтажа, транспортирането до сервиз и монтажа на едри домакински уреди, доставят всички нужни за ремонта резервни части и консумативи по цени на едро (ако не са налични), сглобяват мебели и монтират домакински уреди и много други.

На един клик разстояние

Можете да се абонирате за Domserviz.bg през компютър, таблет или мобилен телефон.

След като изберете и заплатите избрания от вас план, специалистите на платформата са в готовност да реагират бързо и да се погрижат качествено и отговорно за всички възникнали проблеми в дома или офиса.

От сайта на Domserviz.bg можете да резервирате персонален час за посещение, както и да следите движението по абонаментния ви план.

Пръстът ви върху мишката ли е вече? Старт!


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари