Един клик и домът ви е коригиран

1
1560

Контактът до нощното ви шкафче в спалнята не работи, затова се налага да зареждате телефона си в хола.

Мивката в кухнята е запушена и при всяка употреба заплашва да прелее.

Новият шкаф за антрето все още е в кашона, защото нямате никакво време да го сглобите.

Не ви ли се ще с помощта на един клик да коригирате всички проблемни области на дома си и да забравите за тях?

Всъщност, на българския пазар отскоро е достъпна уникална услуга, която сваля от плещите ви грижите за поддръжката на дома.

Domserviz.bg работи под формата на абонамент с валидност 12 месеца от датата на неговото закупуване.

Имате възможност да избирате измежду четири различни абонаментни плана, чиято цел е да задоволят всички индивидуални нужди 365 дни в годината.

Какво получавате?

Специалистите на https://domserviz.bg/ отстраняват възникнали проблеми, свързани с ползването в дома и офиса на ВиК, електрически, вентилационни и отоплителни инсталации; прозоречни системи; подови настилки; уреди; обзавеждане и други.

Те се грижат за демонтажа, транспортирането до сервиз и монтажа на едри домакински уреди, доставят всички нужни за ремонта резервни части и консумативи по цени на едро (ако не са налични), сглобяват мебели и монтират домакински уреди и много други.

На един клик разстояние

Можете да се абонирате за Domserviz.bg през компютър, таблет или мобилен телефон.

След като изберете и заплатите избрания от вас план, специалистите на платформата са в готовност да реагират бързо и да се погрижат качествено и отговорно за всички възникнали проблеми в дома или офиса.

От сайта на Domserviz.bg можете да резервирате персонален час за посещение, както и да следите движението по абонаментния ви план.

Пръстът ви върху мишката ли е вече? Старт!

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
djagi
djagi

От такава услуга има смисъл, дори наскоро приятел ми спомена, че има такава идея… Но или е много скъпо, или нещо не ми е съвсем ясно – 3 ремонта или 3 посещения… Имам десетина нещица в къщи за оправяне, всичките дребни, определено не струват 60 лева. Предполагам, че някой от фирмата ще следи коментарите, може да внесе малко яснота, защото не смятам да се обаждам да разбера. И аз както предполагам и повечето, имам познат електротехник, водопроводчик и т.н. … Не съм убеден, че услугата от домсервиз ще ми е по-евтина. И никак не е евтино, при положение, че не… Виж още »