Едно цялостно решение за конвертиране, изтегляне и преоразмеряване на 4K/HD видео

0
638

Доскоро 4К видеоклиповете се считаха за нишови и запазени за потребителите, които разполагат с най-новите и най-мощните компютри и съвременни телевизори. Но сега когато технологиите се развиха, 4К постепенно се превърна в основния формат. Популярните стрийм услуги като YouTube, Netflix и други започнаха да предлагат качествени 4К клипове, които предлагат изключителна детайлност на изображението и лесно потапяне в съдържанието.

Проблемът с 4К клиповете е, че те заемат твърде много дисково пространство, което ги прави доста неудобни за гледане в движение. Освен огромния размер на файла, те са и трудни за споделяне. Instagram и Facebook например, не позволяват споделяне на 4К съдържание и вашият канал ще бъде прекъснат, ако се опитате да качите подобни клипове в интернет. Самите изисквания за размера и трафика правят споделянето на 4К съдържание твърде непрактично.

Приложението WinX HD Video Converter Deluxe предлага стабилен видео конвертор, с помощта на който може да се намали размера на огромния дигитален файл и да превърне всяко едно 4К видео в подходящ формат за възпроизвеждане, който показва само част от първоначалния размер на клипа.

4К преоразмеряването е съвсем лесно с помощта на WinX HD Video Converter Deluxe

Това от което имате нужда, за да започнете да конвертирате 4К клиповете е WinX HD Video Converter. Приложението позволява компресиране на 4К видеата в нови формати, даващи възможност да вземете клиповете със себе си. Програмата предлага голямо богатство от функции и софтуерни инструменти, които ви дават възможност да конвертирате, редактирате и компресирате до насита. Можете да изрязвате и да съединявате различните части на видеоклиповете, за да получите именно това, което ви е необходимо.

Видео конверторите могат да ви бъдат особено много полезни, когато се налага да компресирате висококачествени формати от типа на 4К към формати от типа на mp4, HEVC и други. WinX HD Video Converter може да се окаже особено полезен, когато искате да архивирате и съхраните вашата видео колекция. Това е особено полезно, когато извършвате пакетни преобразования от подобен тип и искате да автоматизирате процеса на конвертиране на клиповете и видеата.

Можете да изтеглите WinX HD Video Converter ето оттук

WinX HD Video Converter автоматично разпознава и може да конвертира всеки HD и 4K интерефейс на над 370 устройства. Приложението може да стартира видео, което отговаря на над 420 профила. Някои от най-популярните формати, които WinX HD Video Converter поддържа, са подходящи за смартфони, дронове, телевизори, компютри, екшън камери. Това са форматите DSLR и HEVC, H.264, MP4, MOV, AVI, FLV и още много други.

Една от най-новите промени в това приложение е, че вече не се налага да преминавате през безкрайните настройки, да правите пробни преобразувания, за да намерите най-подходящите опции. Сега има предварително зададени профили, които съответстват на различни устройства и различните режими на работа. Има дори опция за избор на профил за качване на видеата в социалните мрежи каквито са Instagram и Facebook. Наистина само с един клик върху иконката за конвертиране получавате оптимизирано видео, което изглежда перфектно в Instagram. 4K/HD конверторът предлага всичко това, но и още много повече.

Това е приложение за работа с видео от типа всичко-в-едно

С помощта на WinX HD Video Converter можете да конвертирате HD или 4К видео от и към всякакви компютърни устройства, от и към различни видео формати, без загуба на качеството, да изрязвате, обединявате и редактирате клиповете, както и да изтегляте видеата от хиляди сайтове, включително Facebook, Vimeo, YTB и други.

WinX HD Video Converter е много повече от един обикновен инструмент за конвертиране. Приложението може да се използва за изтегляне на съдържанието от социалните мрежи, от YouTube и хилядите други видео уеб сайтове, като дори може да изтегли само аудиото в предпочитания от вас формат. Можете дори да си направите слайдшоу със снимки и да добавите субтитри, което е много по-красиво и удобно за гледане.

Вземете WinX HD Video Converter и той ще стане вашият най-добър приятел, когато работите с видеоклипове. Големите по размери 4К видеа могат да бъдат компенсирани и да изглеждат невероятно добре на мобилните екрани. Освен че е изключително лесно за използване, приложението е един универсален инструмент за редактиране и изтегляне на видеа от Глобалната мрежа.


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари