Електрическият товарен велосипед HSD може да замени автомобила

4
1202

Сгъваемите електрически скутери и велосипеди са много удобни и практични, а компанията Turn реши да им добави допълнителна функционалност. Тя представи товарния електрически велосипед HSD, който има багажници и специално ремарке, и с който могат да се возят и деца.

Уеб порталът New Atlas уточни само, че пробегът на електровелосипеда HSD е по средата на предлаганите от Turn модели – между супер компактния Vektron и издръжливия GSD. Но новият велосипед може да превозва повече полезен товар – до 170 кг.

Когато байкът трябва да бъде вмъкнат в багажника на автомобила, кормилото се смъква и сгъва надолу, а седалката се спуска. В сградите HSD може да бъде поставян вертикално.

Малкото ремарке издържа тежест до 60 кг, като се предлагат редица аксесоари – детски кресла и седалки, чанти и други подобни.

Комфортът е отличен. Отпред е поставен амортисьор на Suntour, гумите са на Schwalbe със специална защита от пробиване. Опционално се предлагат амортисьор за седалката, дискови спирачки и заключване на Abus. Електрическият велосипед е проектиран и се регулира за потребители с височина от 150 до 195 см.

Предлагат се четири варианта за смяна на скоростите, като навсякъде се използва електромотор на Bosch. Най-евтиният модел Active Line Plus с 400 Wh батерия струва $3470. По-скъпият вариант HSD S+ има акумулаторна батерия с капацитет 500 Wh.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари