Ето откъде можете да вземете оригинален и евтин Microsoft Office, както и ОС Windows при възможно най-ниска цена

0
1598

Как да направите ъпдейт на компютъра при възможно най-ниска цена? Когато си купувате нов компютър можете да изберете да надградите софтуера си, за да се получи мощна система. А ако все още използвате стар Microsoft Office 2003 или ОС Windows 7, можете да се присъедините към промоцията на Godeal24 по случай Хелоуин и да си вземете оригинален и легален софтуер при съвсем ниска цена.

Вземете си оригинална ОС Windows и Microsoft Office при възможно най-ниска цена
Това е най-добрата възможност да си купите съвсем евтини и напълно легални продуктови ключове за активирането на Windows и Office. Интернет магазинът Godeal24 купува тези продуктови ключове на едро от компании, които вече нямат нужда от тях. Godeal24 предварително проверява валидността на всички лицензи, идващи с тези продуктови ключове. От друга страна, за тяхното съхранение не са необходими каквито и да било физически офиси или складове. Всичко това дава възможност да си вземете Windows 10 или Microsoft Office при много разумна цена. Сега започва голямата разпродажба на Godeal24 по случай Хелоуин, по време на която можете да си вземете офис пакета при цена $25,61, а ако купите няколко продуктови ключа за доживотната версия на Office 2021 Pro, тяхната цена ще ви излезе само $13,32 единия.

Отстъпка от 62% за Microsoft Office 2021 при използване на кода SGO62

Windows 11 е най-новата версия на операционната система на Microsoft, която идва с редица подобрения в сравнение с предишните редакции. С подобрена графика и нови функции за осигуряване на информационната безопасност, тази ОС предоставя най-бързата, най-безопасната и най-удобната работа на хората, работещи с компютри. Да напомним, че всеки персонален компютър с легална Windows10 или Windows 8.1, който покрива минималните системни изисквания, може безплатно да бъде обновен до Windows 11. Но ако нямате право на безплатно надграждане или искате да инсталирате Windows 11 от нулата на чист системен диск, можете да вземете съответния продуктов ключ при много ниска цена. Сега имате възможност да получите Windows 11 при 90% по-ниска от първоначално обявената цена!

Отстъпка от 50% за оригинални и легални версии на Windows при използване на кода SGO50

Отстъпка от 62% при закупуване на софтуерни пакети с Microsoft Office при използване на кода SGO62

Ако искате да закупите ОС Windows и/или Microsoft Office на едро, вижте нашата кампания „За бизнеса“, където отстъпките са още по-големи.

За бизнеса: ОС Windows и Microsoft Office

Godeal24 разполага с обширен каталог с 100% гарантирани и законни продуктови ключове, включващи съответните лицензи. Можете да вземете този софтуер по 80% по-ниска от обявената от производителя цена и всичко е официално и напълно законно. Магазинът предлага не само популярните ОС Windows и Microsoft Office, но и полезни софтуерни инструменти, включително продукцията на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други.

Вземете най-добрите програмни инструменти

Софтуерни инструменти за MAC

Godeal24 е дистрибутор на продуктови ключове със съответните лицензи на Microsoft, както и на софтуер за информационна безопасност, който ви дава възможност да си вземете ОС Windows и Microsoft Office при изключително ниски цени, както и полезни помощни програми на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. Икономисайте до 90%! Godeal24 знае произхода и историята на всеки един продуктов ключ, който продава, и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. И още, тези продуктови ключове имат доживотни лицензи, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще получава обновявания и ъпдейти по сигурността докато продължава нейния технологичен живот. Както навярно знаете, има много и най-различни версии на Office, включително и абонаментната версия Microsoft 365, за която трябва да се плаща всеки месец, за да се използва. Но ако си вземете стандартната постоянна версия на Office, е достатъчно да платите само веднъж и да ползвате продукта доживотно – до приключването на неговия технологичен жизнен цикъл.

Как става плащането?

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Place Order

След това ще попаднете на следната страница, където трябва да изберете Избор на методи за плащане (Choose payment methods)

И накрая, можете да изберете най-удобния за вас начин за плащане, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!