Задава се третото издание на Конгреса за електронна търговия – eCommCongress

0
38

За трета поредна година столицата е домакин на най-мащабното събитие за онлайн търговци в България – еCommCongress. Датата на събитието е 6-ти април, а мястото Sofia Event Center.

Конгресът предлага богата програма и лекции от експерти в онлайн търговията като: Shedd, Grabo.bg, eCommera, Google, Skyscanner, Sravni.bg и други. Представители на НАП ще споделят какви са законовите изисквания към онлайн търговците и как да бъде изряден бизнеса, за да не се стига до глоби, които могат да стигнат до милиони левове.

Фокусът на събитието са начини за увеличаване на приходите чрез оптимизация на процеса на поръчка, подобряване на клиентската лоялност, дигитален маркетинг и ремаркетинг за онлайн магазини и успешни истории, които да вдъхновят аудиторията. Всеки присъстващ ще чуе реални примери как промяна на един или друг елемент от платформата, маркетинг стратегията или клиентското обслужване е довела до положителни резултати за онлайн търговеца.

В изложбения кът, който е с безплатен вход, може да се срещнат компании предлагащи логистични услуги, разработка на онлайн магазини, дигитален маркетинг, хостинг и домейн услуги и дропшипинг инструменти. Често те са най-добрите партньори на онлайн предприемачите.

Междувременно до 25 март са отворени регистрациите и за първите награди за онлайн търговци в България – eCommAwards. Категориите за кандидатстване са 8, а престижното жури само ще определи кой ще получи най-желаната награда – онлайн търговец на годината за 2016 г. Сред категориите има такива за иновации, добри практики, дизайн и ползваемост, мобилни приложения свързани с търговия, стартиращи е-търговци и услуги свързани с онлайн търговия и др. Журирането ще се проведе от 25-ти март до 1-ви април, а церемонията по излъчването на победителите ще бъде на 6-ти  април от 18 ч. в главната зала на eCommCongress.

Билетите за ранна регистрация, валидна до края на месеца ,се закупуват от сайта на събитието. Отново в него е публикувана потвърдената програма до момента, а постепенно ще бъдат обявени и всички лектори и експерти от журито. На разположение на посетителите са две зали, като българските лектори ще говорят на български език, а чуждестранните на английски език.

Част от съпътстващите събития, които ще се проведат от 3-ти до 6-ти април включват провеждането на кръгла маса между представители на частния сектор и държавата, на която да бъдат предложени мерки за насърчаване на онлайн търговията и добрите практики. Първи WooCommerce meetup в България, първи Magento meetup в България, а през месец март ще се проведе пролетният eCommBlitz&Networking.

Събитието се провежда с подкрепата на платинения спонсор eCommera, златният спонсор Shedd, генералният медиен партньор Нет Инфо и останалите партньори.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари