fbpx
22.8 C
София

Запознайте се с новият климатик Daikin Emura

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Третото поколение климатици Daikin Emura може да се похвали с луксозен нов дизайн, директно насочен към хора, които искат техните домашни уреди не само да изпълняват функция, но и да бъдат отражение на техния стил и естетика. Daikin Emura 3 бе удостоена с тазгодишните награди Reddot Product Design Award и iF Design Award 2022 – две от най-престижните награди за дизайн в световен мащаб, които награждават забележителна продуктова иновация. „Стенният климатик винаги има визуално въздействие. Вярвам, че може да бъде и дизайнерски израз,” разкрива Хироясу Косуге, дизайнерът зад чисто новия Daikin Emura, произведена в Европа. Мисията да създаде запомняща се визия тече във всеки компонент на Daikin Emura от трето поколение, предоставяйки нов дизайн и на трите компонента — вътрешно тяло, външно тяло и дистанционно управление.

Умен и красив дизайн

Докато дизайнът е в основата на новата Daikin Emura, климатикът също предлага разнообразие от функции, за да отговори на нуждите на съвременните потребители: Пречистване на въздуха: Доброто качество на въздуха на закрито в домовете ни стана от първостепенно значение през последните години. Поради тази причина дизайнерите на новата Daikin Emura включиха и фирмената технология Daikin Flash Streamer, която улавя вредни вещества от въздуха, като вируси, алергени и миризми, и след това ги разгражда до безопасни атоми и водни молекули. Също така те добавиха и титаниев дезодориращ филтър, сребърен алергенен филтър и стандартен въздушен филтър.

Интелигентно управление: Потребители на новата Daikin Emura могат управляват климатика си направо от дланта на ръката си или чрез своите интелигентни домашни асистенти (като Google assistant или Amazon Alexa). Приложението Onecta на Daikin също им позволява да настройват програми за своето устройство, да управляват температурата и режима на работа и достъп до отчети за консумацията на енергия.

Усъвършенстван въздушен поток: Функции като ефекта на Коанда използват специално проектираните клапи, за да осигурят максимален обхват на въздушния поток дори в по-големи помещения. Работейки заедно с ефекта на Коанда, е интелигентният термален сензор, който сканира помещението за присъствие и температура на въздуха и сигнализира на устройството или да насочи въздушния поток далеч от обитателите или към зони с неравномерна температура.

Екологично съобразен

Daikin Emura е проектирана да работи през всеки сезон и да осигурява целогодишен комфорт със сезонна ефективност до A+++ за отопление и охлаждане, което води до по-малко въздействие върху околната среда и по-ниски сметки за енергия. Новият климатик работи с хладилен агент R-32, известен в индустрията с по-ниския си потенциал за глобално затопляне (GWP). За повече информация посетете www.daikin.bg/emura


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини