Започна записването за безплатната образователна инициатива на Мусала Софт LEARN FROM THE MASTERS 2018

0
1056
Мусала Софт започна приемането на кандидатури за безплатната образователна инициатива Learn from the masters 2018. Записването за обученията ще продължи до 31 август 2018 г. Курсът ще започне в средата на септември 2018 г. и ще продължи до януари 2019 г

Learn from the masters е мастърклас, базиран на дългогодишния опит на Мусала Софт в обучението и развиването на ИТ таланти. Предназначен е за специалисти с базов или без опит в разработването на софтуерни решения, които планират дългосрочна кариера в областта на информационните технологии. Програмата предоставя необходимата стабилна основа и възможности за широк спектър от технологично, професионално и личностно развитие в ИТ като успешно комбинира  теоретични знания и практически примери с конкретни технологии.

Курсът е подходящ за студенти от технически специалности, които са в последните години на своето обучение, както и за специалисти, завършили кратки курсове по програмиране. За удобство на курсистите, занятията ще се провеждат извън работно време и през уикендите.

Програмата включва обучение по езиците C, C++, C# и Java. Тя представлява комбинация от теоретични и практически знания и има за цел да даде стабилна широка основа за развитие в сферата на софтуерните технологии. Успешно приключилите курса ще получат сертификати, а на подходящите кандидати ще бъде предложено да се присъединят към екипа на Мусала Софт.

Всички, подали кандидатури, ще бъдат поканени на информационна среща и ще преминат тест за определяне на нивото. Финалистите в подбора ще трябва да се явят и на техническо интервю.

Лектори в обученията ще бъдат както доказани външни експерти в обучението по програмиране, така и опитни специалисти от екипа на Мусала Софт, които провеждат специализирани вътрешни тренинги за служителите на компанията.

Обучението е подготвено от трейнърите на Мусала Софт Мирослав Миронов и Ангел Георгиев. Повече за тях:
  • Мирослав Миронов – софтуерен инженер и експерт обучения в екипа на Мусала Софт. Специализиран е в обучения в областта на алгоритмите, дизайн на код, UX дизайн и мобилни разработки. Той успешно споделя уменията си под формата на практически упражнения, води също така и лекции и семинари в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
  • Ангел Георгиев – лектор с над 10 години опит, водещ на технически обучения, тренинги по „меки умения“ и продуктови презентации за големи международни компании. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Азия. От 2012 г. насам активно развива уменията си по програмиране и тренинг методологиите си. От 2014 г. преподава в СофтУни, а от 2015 г. активно участва и в разработването на програмата на университета. Днес той води обучения по програмиране за ученици и студенти – от първокласници до професионални обучения в гимназии и университети. Ангел води и вътрешни обучения в Мусала Софт.

Мусала Софт ще се свърже с всеки, проявил интерес и попълнил регистрационна форма за Learn from the Masters 2018, за да избере участниците в програмата.

За повече информация и кандидатстване и [email protected]


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!