Въпреки съмненията на скептиците, немалко купувачи проявяват интерес към представения малко преди началото на CES 2017 първия серийно произвеждан автомобил на Faraday Future, FF91.

Компанията съобщи в социалната мрежа Twitter, че търсенето на мощния електромобил е много голямо и едновременно с това отбеляза, че за по-малко от 36 часа е получила над 64 хиляди предварителни поръчки, по-точно 64 124 поръчки за закупуване на FF91. Цената на самия Faraday Future FF91 засега не е обявена.

По време на презентацията на новия електромобил бе съобщено, че първата партида съдържа 300 кросоувъра Faraday Future FF91 Alliance Edition, а предварително може да го поръча всеки, заплатил депозит от $5000, който ще бъде върнат, ако покупката не се осъществи. Но по-късно стана ясно, че предварителната поръчка може да бъде направена и без внасянето на тази сума. Faraday Future не уточни каква част от тези 64 124 души е заплатила $5000.

По време на рекламната кампания Faraday Future упорито повтаряше, че нейният FF91 е по-добър и по-динамичен от Tesla Motors, но засега това няма как пълноценно да се провери.

Faraday Future допълни, че доставките на първите електромобили FF91 ще започнат през 2018 година, но не уточни дали в началото или края на годината. Според неофициална информация новият електрически кросоувър ще струва около $250 000.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари