Идва зимната разпродажба на Godeal24, ще вземете ли Windows 11 при цена $0? Невероятно!

0
1572

Под въздействието на щама Omicron (B.1.1.529) на коронавируса SARS-CoV-2 глобалната епидемия от COVID-19 стана по-тежка. Нарастващият брой потвърдени случаи на заразените и скоростта на вирусната мутация правят тази зима особено хладна. През студената зима съпротивителните сили на човешкото тялото намаляват,като по този начин се създава по-благоприятна среда за разпространението на COVID-19. Работата от вкъщи вече е масова и явно ще продължи още дълго време, а хибридният начин на работа бързо се превръща в доминираща форма за специалистите и служителите. До 2022 година почти всяка една типична компания ще събира всички в офиса три дни в седмицата, обикновено от вторник до четвъртък, а през останалото време – обикновено понеделник и петък хората ще работят от домовете си.

Преди пандемията малко хора приемаха сериозно отдалечената работа. Често се чуваха коментари като „работя от вкъщи, за да изклинча“. Месец март 2020 година промени всичко това. Пандемията удари като астероид и оказа огромно влияние на работа от разстояние. В един миг всичко се промени. Работното място на 2019 година така и не се завърна.

След като вече се примирихме с така създалата се ситуация, трябва да помислим за цялостната подготовка на домашния офис. В наши дни повечето хора не могат да работят без компютри, а компютрите не могат без добра операционна система и мощен офис софтуер. Сега, по време на промоцията Godeal24 Winter Sale, можете да получите най-новата версия на Windows 11 или Windows 10 при цена $0. Как да си ги вземете? Сега можете да получите ОС Windows безплатно със закупуването на MS Office. Да напомним, че офис пакетът MS Office струва много пари. Можете да спестите наистина много, ако се възползвате от продуктовите ключове на този интернет магазин. Освен това в Godeal24 предлага много, при това големи отстъпки, а отстъпките за Microsoft Office 2021 достигат 62%.

 

Вземете Windows 11 само за $0!
Не е шега, можете да вземете ОС Windows при цена $0!!! Просто трябва да закупите MS Office, да похарчите $22,81~$46,38 и да си вземете безплатния Windows! Предлагат се различни версии, които можете да изберете! Започнете още сега!

До 50% отстъпка за продуктовите ключове за ОС Windows! Можете да я ползвате, ако приложите кода SGO50
Можете да вземете Windows 10 само за $7,59

Windows 10 е най-гъвкавата операционна система на Microsoft досега. Вместо всяка година да обновява цялата операционна система, компанията я е проектирала да получава актуализации на всеки шест месеца, които до голяма степен се фокусират върху добавянето на нови функции и предлагането на подобрения на стабилността и цялостната производителност. По този начин се дава възможност на потребителите на лаптопи и компютри с Windows да се актуализират постепенно. Кодът на купона е SGO50 

Windows 11 само за $15,63
В момента Microsoft активно разширява възможностите на Windows 11. Сега само за $15,63, можете да имате най-новата операционна система. Кодът на купона е SGO50

До 62% отстъпка за Microsoft Office 2021 и за друг софтуер на Microsoft. Кодът на купона е SGO62
Купете повече и спестете повече. Едва $15,58 на компютър!

Софтуерни инструменти за вашия компютър
Тук можете да намерите голямо количество софтуерни инструменти за подобряване на вашата производителност.

Godeal24: удобство и перфектно обслужване на клиентите

Тъй като нуждите и изискванията на клиентите се увеличават експоненциално с все по-нарастващото използване на компютрите като средство за работа, както и за домашна употреба, Godeal24 ефективно отговаря на тези нужди, дори и за начинаещите потребители в частност, тъй като умствената работа от вкъщи става все често срещана практика. На своите клиенти Godeal24 предлага актуална помощ от момента на покупката до успешното инсталиране и активиране на съответния програмен продукт. Нашият екип за обслужване на клиенти работи непрекъснато и е толкова добър, че навярно ще го възприемете като свой приятел. Адресът на нашата електронна поща за връзка е [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!