Известни са участниците в конкурс Български награди за уеб, издание 2013

0
33

Заявленията за участия тази година бяха над 170, като до конкурса бяха допуснати 156 участника. Традиционно, най-много проекти се състезават в професионалния панел. Одобрените участия там са 53. Впечатление прави големия интерес, към създадения през миналата година маркетингов панел, където участията тази година са над два пъти повече, в сравнение с 2012-та – 47. Отражение на свития медиен пазар у нас са изключително малкото проекти, записани за участие в секция „Медийни награди за уеб“ и докато в други категории броя на конкурсните проекти бележи ръст, заявилите участие медии са едва 7.

Обнадеждаващо, най-оспорвана в Браншовите награди е категория „Култура и изкуство, наука и образование“, в която за голямата награда ще се борят цели 9 проекта. В Професионални награди, конкуренцията е най-голяма в категории „Мобилно приложение“ и „Най-добър продуктов и корпоративен сайт“, а в маркетинговия панел, най-много участия (14) има регистрирани в категория „Кампания в социалните мрежи“.

Традиционно за конкурса „Български награди за уеб“, проектите заявили участие са на много високо професионално ниво, което е предпоставка за една оспорвана и изключително интересна кампания.

Може да видите обявените участници на

До 24:00 часа на 20 юни 2013 г. (четвъртък) журито ще гласува, като номинира по трима финалиста в категория. Те ще станат известни и ще бъдат публикувани на сайта на конкурса в 12:00 часа на 21 юни 2012 г. (петък).

Избраните от журито финалисти ще могат да защитят своите проекти на живо пред журито и широката аудитория на 24 и 25 юни 2013 г. в хотел „Арена ди Сердика”. Програмата за защитата на финалистите ще бъде публикувана на сайта на конкурса.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари