Излезе още една предварителна версия на Windows 10 – build 10162

0
37

Началото на лятото се оказа горещо за тестерите на новата операционна система на Microsoft. Корпорацията не се спря с компилациите 10158 и 10159 и представи третата по ред версия на Windows 10 този път номер 10162, която може да бъде изтеглена чрез бързия цикъл на обновяване.

 

Гейбриъл Аул обясни, че корпорацията се намира в такъв етап от работа върху Windows 10, при който на практика всяка компилация попада на вътрешния кръг тестове и нейното качество е напълно подходящо за външните тестери. Microsoft вече не добавя нови функции и възможности, а работи предимно върху изчистване на грешките и изглаждане работата на операционната система.

Много от тестващите са готови всеки ден да обновяват системата, но не по-малко важно е за всяка поредна версия да бъдат събрани възможно най-много отзиви.

 

С САЩ започва големият празничен уикенд и Microsoft явно счита, че това е подходящо време за изпробване на Windows 10 версия 10162, която според софтуерния гигант е най-стабилната и най-бързата компилация от програмата Windows 10 Insider Preview.

Ако версия 10162 наистина се окаже бърза, надеждна и съвместима с различната периферия, то тя ще бъде преместена в бавния цикъл за обновяване и съответно, ще излезе като ISO дисков образ.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари