Излезе първият трейлър към „Кръгът“

0
62

Ето го и него! Първият трейлър към „Кръгът“ (The Circle). Ако не сте чели книгата на Дейв Егърс от 2013-та, то е по-добре да побързате, защото адаптацията по книгата идва през пролетта и ще се превърне в един от любимите романи на всеки, който се интересува от наболели въпроси на съвремието ни, като ограничението на личното ни пространство и властта на Интернет над личния ни живот.

Филмът представлява мрачна приказка, разказваща за маладата Мей Холанд, която получава възможността да започне работа в най-голямата интернет компания в света – The Circle – желано място за работа на всеки, чието мото е: „Тайните са лъжи. Споделянето е грижа. Конфиденциалността е кражба“ (Secrets are lies.Sharing is caring.Privacy is theft.).

Попадайки в страхотния кампус на компанията, населен от нестандартните си жители, постройки и привидна безгранична свобода, тя навлиза в кръга на богоизбрани управляващи света ръководители, които подготвят неприятна изненада за всички. Повече не бих ви подсказвал, но вероятно асоциациите ще може да си ги направите сами, когато видите филма, който излиза през април или прочетете книгата (да се надяваме, че това няма да е поредната провалена филмова адаптация на книга от страна на Холивуд). В главните роли ще видим Том Ханкс и Ема Уотсън, а режисьор на филма е Джон Понсолт.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари