Изпълнителният директор на Oracle за Стив Джобс и бъдещето на Apple

1
51


За никого не е тайна, че изпълнителният директор на Oracle Лари Елисън е един от най-големите почитатели на Стив Джобс. Това се потвърди за пореден път в интервю за CBS, където Елисън за пореден път затвърди уважението си към покойния основател на Apple.

„Той бе просто брилянтен” сподели изпълнителният директор на Oracle. „Той бе нашият Томас Едисън, нашият Пикасо. Невероятен човек.”

Елисън бе един от най-близките приятели на Стив Джобс, а в миналото неведнъж е изразявал възхищението си към невероятните умения на своя колега. През 1998-ма година изпълнителният директор на Oracle дори заяви, че Джобс е най-добрият директор на Apple, който някога може да бъде намерен. Когато през 2011-та година великият основател на ябълката почина Елисън отново не пропусна да изрази уважението си към този невероятен човек:

„Стив превръщаше добрите идеи в завършени продукти както никой друг не го е правил.”

Запитан за бъдещето на Apple, Елисън обаче вече не е толкова обнадежден. Според него добрите времена пред компанията не са много, а проблемите изглеждат повече от вероятни.

„Историята е красноречива. Видяхме Apple със Стив Джобс. Видяхме и Apple без Стив Джобс. После отново видяхме напредък при завръщането на Стив Джобс. Сега обаче ще трябва окончателно да видим Apple без него.”
 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари