13.9 C
София

Изтекоха изображения от новите модификации на Windows 8

Най-четени

В мрежата изтекоха няколко изображения, за които се твърди, че са от дистрибуция с номер 8172 на предварителната версия на операционната система Windows 8. Някои от модификациите на операционната система са предназначени само за ограничен кръг от хора и затова всяка новина около тях разкрива интересни подробности за бъдещето на най-популярния софтуерен продукт на редмъндския гигант Microsoft, предаде Neo Win.

Изтеклите изображение показват нова страница с настройки на операционната система, сред които се забелязват опции за промяна на системните съобщения, търсенето на информация и достъпа до устройствата. Виждат се и опциите за промяна на различните параметри, свързани с екрана, когато той е заключен. Там може да се определи кои приложения имат право да работят на заден план и да изкарват съобщения, когато устройството е заключено.

Едно от изображенията демонстрира новия Metro интерфейс, който е фокусиран към потребителите на мобилни устройства и бавно печели все повече поддръжници. На него се вижда стартовата страница, в която има само няколко икони. По този начин се демонстрира как изгледа на началния екран може да варира между различните устройства, според предпочитанията на потребителите.

Автентичността на изображенията не може да бъде потвърдена, но се предполага, че те са от бизнес версията на Windows 8. Предполага се, че в Ultimate варианта би трябвало да има още повече опции.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини