Изтекоха снимки с кутиите на Office 2013

1
24

В мрежата изтекоха изображения, за които се твърди, че показват оригиналните кутии, в които ще се продава новият пакет с инструменти Office 2013 на Microsoft. Първото, което се набива на очи е, че дизайнът на кутиите е изчистен и в тон с новия интерфейс в операционната система Windows 8. Едно от първите места, където се появиха въпросните изображения, беше полският сайт CentrumXP, съобщи Neowin.

Office 2013 би трябвало да излезе през първите месеци на следващата година и се явява продължение на версия 2010. На 16 юли Microsoft пусна предварителна версия, която позволява на потребителите да разгледат новия офис пакет.

Сред новите функции в Office 2013 ще има по-широко интегриране на отдалечените услуги чрез SkyDrive. Дизайнът е унифициран с модерния интерфейс на Windows 8, а функциите за управление чрез допир на екрана са доста силно застъпени. Стартовият екран е изцяло префасониран, а в Outlook е интегрирана поддръжка на Hotmail.com.

Сред напълно премахнатите функции са неща от сорта на Clip Organiser, Office Picture Manager и възможността за вмъкване на някои триизмерни обекти като конуси, пирамиди и цилиндрични диаграми.

От Word са премахнати някои от старите обекти, които са конвертирани към новата философия на WordArt. От PowerPoint пък е извадена поддръжката за Visio Drawing.

За Windows RT има специална версия на Office 2013, която визуално не се отличава по нищо от нормалната, но съдържа специални оптимизации за работа с базирани на ARM технологията чипове.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

IT – новината на годината. Ако се пусне класация, точно за нея ще гласувам 😀