Илън Мъск даде два отрицателни и два положителни теста за COVID-19

0
1957

Генералният директор на SpaceX и Tesla съобщи в своя Twitter акаунт, че се случва нещо твърде странно. Той проявил симптоми на простуда и направил четири бързи теста за новия коронавирус. Интересното е че два от тях са положителни, а два отрицателни. След това си направил няколко PCR теста в различни лаборатории и сега чака резултатите.

Това, че главният иноватор на планетата вероятно се е разболял от COVID-19, се разбра от неговия пореден пост в Twitter. Мъск съобщи за своите приключения с тестовете на новия коронавирус и сподели учудването си от това, че едно и също оборудване при четири последователно взети проби е показало два пъти положителни и два пъти отрицателни резултати.

‘Това е твърде странно. Днес си направих четири бързи теста за COVID-19. Двата от тях са положителни, а двата – отрицателни. Използвано е едно и също оборудване, тестовете са едни и същи, медицинската сестра е същата. Експресният тест е от един и същ производител’ – пише Мъск.

Разочарован от бързите тестове Мъск си направи няколко PCR теста, но този път в различни лаборатории и сега чака резултатите, които ще станат ясни след около едно денонощие. На многобройните въпроси за самочувствието Мъск отговоря, че има симптоми на обичайна настинка – нищо особено.

Да напомним, че в САЩ всеки ден се поставят нови рекорди по брой заразени от COVID-19. Новият рекорд е 161 хиляди заразени от новия коронавирус в рамките на 24 часа.

2.3 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари