Основателят на Tesla каза още, че обновяването на софтуера за Autopilot ще стане през месец юни.

Отговаряйки на въпрос на Twitter-потребител, който се заинтересува, кога ще бъде обновен софтуера на Autopilot, основателят и генерален директор на компанията Tesla Илън Мъск косвено потвърди, че електромобилите Tesla Model 3 ще се появят на пазара през месец юли тази година. Мъск съобщи следното:

Излизането на ъпдейта за Autopilot е свързано с доставките на първите серийно произвеждани електрически автомобили Tesla Model 3 през месец юли.

Новата версия на Autopilot е предназначена да осигури безпроблемната работа на комплекта сензори Hardware 2, с които от месец ноември 2016 година са оборудвани всички нови Tesla, и ще излезе през месец юни. Мъск допълни, че „новият алгоритъм за управление на електромобила се усеща гладък, като коприна„.

Илън Мъск показа първото видео на готовия за серийно производство прототип на обновената версия на електромобила Tesla Model 3 през месец март. Това ще бъде първият достъпен за всички серийно произвеждан електрически автомобил с великолепен дизайн и голям пробег при привлекателна цена от $35 хиляди. Опционално се предлагат по-мощна акумулаторна батерия, увеличаваща пробега с 320 до 500 километра, автопилота и други.

Новият Tesla Model 3 е планиран и очевидно ще бъде първият серийно произвеждан електромобил.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
CroАнонимен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

‘Мъск допълни, че „новият алгоритъм за управление на електромобила се усеща гладък, като коприна„’ – ама гладко, копринено гладко да хлъзнем още няколко наивници в пирамидката 🙂

Cro
Cro

Еми кво да прай човека
мъчи се – нещо еметро е постигнал
ама с много загуби(кой ще ги покрива ? – пак от данъци)

Губиш ли – банките спират заемите/акционерите тихомълком разпродават акции.

p.s.
Съседската вече блъсна бялата си Тесла в нашата ограда.