Илън Мъск се пошегува с хакерската група Anonymous

9
3981

Илън Мъск неочаквано отговори на обявената война от страна на хакерската група Anonymous като публикува в своята Twitter страница изображение, което се асоциира с Анонимните. В долната част на изображението се вижда надписът „Хана Монтана е Майли Сайръс„. Почти всички са на мнение, че постът на генералния директор на Tesla и SpaceX е намек, че той има информация за членовете на хакерската група Anonymous.

Изображението е съпроводено само от два възклицателни знака, но то бе лайкнато и ретуитнато над 400 хиляди пъти. Да напомним, че Хана Монтана е главната героиня на едноименния сериал за тинейджъри, ролята на която изигра певицата Майли Сайръс.

Сайръс вече отговори на Илън Мъск във вид на шеговит упрек:

„Казах ти да пазиш това в тайна! Можеш да правиш ракети, но нищо не можеш да запазиш в тайна!“.

Основателят, притежател и генерален директор на SpaceX навярно ненапразно шеговито напомня на всички, че всъщност Хана Монтана е Майли Сайръс. Това не е никаква тайна, а известен на всички факт, като очевидно това е намек, че Мъск знае кои са хакерите от Anonymous и че това всъщност също едва ли е някаква тайна.

Да напомним че хакерите от групата Anonymous обявиха война на Илън Мъск заради това, че той прекалено силно и небрежно влияе на курса на биткойна.

4.2 5 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари