Илън Мъск съобщи за повишено търсене на обновените Tesla Model S/X и обеща да увеличи производството

8
959

В края на месец януари Tesla представи усъвършенстваните Model S и Model X с леко променен стил. Основните промени засегнаха интериора на електромобилите, като бе добавен допълнителен дисплей за седналите на задните седалки, променено бе разположението на централния екран на мултимедийната система, добавени бяха безжични зареждания за всички намиращи се в колата и още много други неща. Но най-главното нововъведения бе новият волан, в който бяха добавени редица сензорни бутони за управление на автомобила, които преди това се намираха под волана. Новият волан не е задължителен и се предлага като опция. Според първите снимки на интериора на обновената Model S, по подразбиране се поставя стандартен волан, но допълнителните сензорни бутони са поставени и на него.

Илън Мъск съобщи, че има повишено търсене на обновените Model S и Model X. Генералният директор на Tesla заяви, че производството на тези автомобили ще бъде увеличено, за да може да бъде покрито това търсене.

„Поточните линии за производството на Model S/X са сериозно усъвършенствани с цел постигане на максимална производителност, което трябва да стане през следващото тримесечие. Търсенето е много голямо и скоро ще започнем да работим на две смени. Моля препоръчайте на своите приятели да кандидатстват за работа при нас“ – се казва в имейла до служителите на Tesla.

 

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари