Илън Мъск: „Apple вече не ни поразява и смайва“

11
3265

Главният изпълнителен директор и собственик на компаниите SpaceX и Tesla Илън Мъск даде интервю за Recode, въпреки натоварения си график.

Мъск заяви, че Tesla се стреми да създаде автомобил, който да направи хората наистина щастливи и каза: „Не са много продуктите, които ни правят щастливи. Дълго време Apple предлагаше подобна продукция. Аз и сега считам, че компанията създава прекрасни телефони. Винаги съм използвал и ще използван iPhone. Досега Apple предлагаше техника, който ни поразяваше и смайваше. Разбира се, тази компания и сега представя прекрасни продукти, но те вече не ни смайват„.

Мъск сравни Apple с Tesla. Предприемачът напомни, че iPhone на Apple няма да могат да привлекат вниманието на потребителите като става с неговите 450 000 предварителни поръчки на следващите електромобили Tesla Model 3.

Не мисля, че хората ще се втурнат в магазините, за да купуват iPhone 11. Но в Tesla ние искаме да правим продукция, която да радва сърцето и на която хората наистина да се възхищават“ – Допълни Илън Мъск.

Да си припомним, че в близкото минало Мъск наричаше Apple „гробището на Tesla“, понеже служителите, които не се справяха с работата в Tesla, отиваха да работят в Apple.

Според различните изследвания, удовлетвореността на потребителите от iPhone е около 98%. Остава да видим каква ще е тя за електромобилите на Tesla.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
11 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари