Имате проблеми със софтуера Handbrake? Пробвайте най-добрите алтернативи

2
525

Ако използвате и цените функциите на софтуера Handbrake, които се използват за извличане и конвертиране на DVD дисковете, може да харесате препоръките, които които ще дадем за пълноценните и по-достъпни алтернативи на този софтуер и на неговите възможности. Handbrake е много популярна програма, която предлага пълен набор от софтуерни инструменти и функции за извличането на изображенията и видеата от DVD дисковете, преобразуване на DVD в MP4, конвертирането на HVEC видеата и конвертирането на различните типове файлове по много удобен начин. Но навярно вече сте открили, че някои полезни функции липсват или са твърде екстравагантни за ежедневна работа.

Нека разгледаме някои функционални алтернативи на Handbrake, които могат да свършат същата работа много по-добре, но не са безплатни. Ще можете да откриете идеалният си алтернативен DVD рипер на Handbrake, а има начин и да получите най-добрата алтернатива на Handbrake напълно безплатно.

Какво е Handbrake

Handbrake е една от най-често използваните програми за рипване и видео конвертиране на DVD дисковете на пазара и се използва ежедневно от хиляди хора. Но не е за учудване, че много хора търсят по-добри алтернативи на тази програма, понеже тя предлага богати настройки – настройка на H265/HEVC формата, настройка на качеството на видеото и още много другин но подредени по екстравагантен начин. Освен това Handbrake дава възможност за добавяне на субтитри и работа с тях.

WinX DVD Ripper Platinum

За ежедневна работа препоръчваме най-вече програмата WinX DVD Ripper Platinum, която предлага богата функционалност на достъпна цена. Тази програма от среден клас е добър вариант за ежедневно рипване, която не е нещо екстравагантно, но е много ефективен заместител на Handbrake. Тя масово се използва като Handbrake за извличане съдържанието на DVD дисковете. Ето някои от невероятните функции, които WinX DVD Ripper Platinum предлага:

Конвертиране на DVD

Ако търсите с какво да рипнете и конвертирате видеото от домашното или комерсиалното DVD, то тази програма е именно за това. Тя предлага почти всички ефективни и изчерпателни методи за извличане, конвертиране и компресия на видео данните. Тази програма може да извлече и преобразува всяка една сесия, записана във форматите MP4, MKV, HEVC, MOV, AVI, MPEG-2.

Допълнителни възможности

Никой не обича да губи ценни данни и тази програма се справя и с този проблем. Версията Platinum на WinX DVD Ripper има допълнителни възможности, които силно намаляват вероятността от загубата на данни. Компанията WinX е добре известна, че добре защитава данните и силно намалява шанса те да бъдат загубени.

Хардуерно ускорение чрез видеокартата на компютъра

WinX DVD Ripper Platinum е много ефективен. Той може да рипне и конвертира DVD дисковете по-бързо от почти всеки софтуер на пазара. Това става с помощта на специална технология, която използва възможностите на графичния процесор на видеокартата. Всичко става много бързо, без да се губи излишно и скъпоценно време.

WinX HD Video Converter Deluxe

Има много програми, които покриват нуждите на хората за рипване и конвертиране на DVD, но ако искате нещо наистина добро – програма, която може да направи на практика всичко в тази област, то WinX HD Video Converter Deluxe е правилния избор. Ето някои от предимствата на този софтуер, който е една чудесна алтернатива на Handbrake.

Конвертиране на 4К и HD видеа

С премиум версията на WinX HD Converter съвсем лесно се конвертират 4K Ultra HD кадри, 1080р видеа с висока резолюция, както и MP4, MKV, AVI, YouTube видеа и други. Без значение типа на файла, с който се опитвате да се справите, с тази програма винаги ще постигнете успех, понеже тя предлага дори повече функции от Handbrake. Ако търсите алтернатива на Handbrake, която ще ви предложи всички функции, които толкова сте търсили, то WinX HD Video Converter Deluxe е правилният избор.

Конвертиране и компресиране без загуби

Тази програма може да конвертира видеата и да ги компресира без каквито и да било загуби. Това означава, че при извършваните различни преобразувания на видеата се получават файлове без загуби на байтове и съответно на качество. Това е изключително важно, понеже каквото и да сте записали на вашия iPhone, каквито и  клипове сте заснели с GoPro или сте направили филм с помощта на дрон, винаги можете отново да прегледате кадрите, на които може би са се записали безценни спомени. Това е възможно, понеже няма никаква загуба в качеството. Тази програма осигурява както висока скорост на работа, така и високо качество – комбинация, която се среща много рядко.

Редактиране на видео

Премиум версията на тази програма дава възможност и за редактиране на видеото. Възможно е изрязването и съединяването на видеа и дори да се добавят субтитри. Интересна е и възможността за коригиране резолюцията на видеата например, от 4К към 1080р, на честотата на кадрите – от 50 към 30 FPS и съотношението на страните от 1:1 до 16:9 и 4:3 с натискането на само един бутон. Никога досега не са предлагани толкова много полезни функции на едно място.

WinXDVD стартира кампания за подаряване на софтуер

Ако възможностите на тези програми ви изглеждат невероятно добри и могат да ви осигурят всичко необходимо за преобразуването, компресирането и конвертирането на видеа, навярно ще поискате да участвате в октомврийската кампания за подаряване на софтуер. Създателите на тези програми ще раздадат лицензи за този софтуер като промоция за Хелоуин. Всеки има шанс да спечели. Просто ни посетете още днес и вижте дали не сте един от късметлиите, които ще спечелят.


Платено съобщение

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ратнемок
Ратнемок

Ех, как удобно обслужвате господарите си, триейки неудобните коментари 🙂

МъдиУотърс
МъдиУотърс

Какви господари, хората са си платили за реклама, пък който иска, не да се навличат утайки