Интеграцията на Adobe с Dropbox дава възможност за директно редактиране на PDF файловете

0
90

Облачната онлайн-услуга Dropbox постепенно се превръща в инструментариум. Миналата година Dropbox сключи договор с Microsoft, а сега започва съвместна работа с Adobe. Става възможно не само отварянето и четенето на PDF файлове, но и тяхното редактиране в реално време.

 

Ръководството на Dropbox навярно е решило, че тяхното файлово хранилище, базирано на електронен облак, съдържа прекалено много PDF файлове, и е взело решение да се обедини с Adobe. Сега Dropbox разполага с пълноценна интеграция с продуктите на Adobe.

Потребителите с последните версии на Adobe Acrobat и Acrobat Reader могат да ги използват за влизане в Dropbox. След логването потребителят получава възможност за преглеждане, отваряне и редактиране на PDF файловете, които се намират в хранилището. При iOS всичко става почти по същия начин, както и на персоналния компютър.

Всичко това означава, че не се налага прекъсването на работата по PDF файловете, за да се използват някакви материали от Dropbox – всичко може да се извършва в реално време. В десктоп-версията на Dropbox интеграцията е вече налична, съвсем скоро ще се появи и за iOS. Потребителите, използващи операционната система Android ще трябва да почакат до 2016 година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари