9.6 C
София

Интернет магазинът Tomtop предлага медицински маски за лице при изгодни цени

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Интернет магазинът Tomtop също се включи в борбата с новия коронавирус и предлага на пазара едни от най-търсените стоки към днешен ден – качествени маски, които защитават организма от проникването на прах и вируси. Ето какви се предложенията на ритейлъра:

100 броя еднократни маски за лице с филтрираща подложка и уплътнител

Това е стандартна медицинска маска за лице, в която се използват фина качествена подложка за качествено филтриране на въздуха, направена от вискозен нетъкан материал. Уплътнителят щади кожата и осигурява безопасно дишане. Подходяща е за професионална защита, като производителят препоръчва тя да бъде сменяна на всеки 3 часа, като използването на отделната бройка не трябва да надвишава 4 часа. Силно желателно е маската да се сменя с добре измити ръце.

  • 100 броя стандартни медицински маски за еднократно използване могат да се закупят оттук
  • Цената на пакета от 100 броя: 9,74 евро

Air Sport: маска за лице на Xiaomi за многократно използване, защитаваща от замърсяване.

Включва респираторния блок PM2.5 със защита от мъгла. Дизайнът на маската позволява регулирането на размера спрямо ушите на носещия маската. Наличен е удобен вентилационен клапан. В спецификациите е описано, че Air Sport може да защити дихателните пътища без да предизвиква задушаващи чувства. Използваният въздушен филтър е в състояние да постигне 97% ефективност срещу PM2.5 частиците.

  • Маската за лице Air Sport може да бъде закупена оттук
  • Цена: 9,1 евро

 


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest
19 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини