И в Русия започнаха да запалват базовите станции на мобилните оператори

6
2964

Телефонната кула на руския мобилен оператор МТС, осигуряваща мобилна връзка за населеното място Ногир в Северна Осетия бе изгорена, понеже на нея според местни слухове, предстояло да се поставят 5G антени.

„Хората вече започнаха да извършват престъпления. Наскоро бе запалена телефонната кула на оператора МТС и населеното място остана без каквато и да било връзка с външния свят. Всеки ден получавам сигнали и молби връзката да бъде възстановена“ – каза ръководителят на региона Вячеслав Битаров.

Битаров съобщи пред медиите, че в Русия причината за изгаряне на кулите е по-различна в сравнение с другите държави. Той се е срещнал с участниците на незаконен протест, които са напълно сигурни, че никакъв нов коронавирус няма, а тази дезинформация е измислена, за да може без проблеми да започне разпространението на 5G мрежите с цел затъпяване и чипиране на хората.

„Тези хора незнайно защо твърдят, че няма никаква болест COVID-19 и никакъв коронавирус. Според тях всичко това е организирано от някакви световни сили, които искат да натикат хората в нещо като резервати, след това да започнат да ги облъчват с помощта на 5G антени до степен, че да започнат да губят съзнание, а след това да ги чипират. И не са малко тези хора“ – отбеляза ръководителят на този регион.

Странното на целия този случай е, че в отдалеченото населено място Ногир със сигурност в близките десетилетия няма да има 5G базови станции на МТС.

По всяка вероятност тази конспирация е проникнала в Русия от другите държави. Знаем, че хора с подобни мисли подпалиха няколко 5G станции във Великобритания и Нидерландия. Сега тази идея намери почва и в Русия.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари