Как би изглеждал Sense UI в Windows Phone 7?

2
39

Плавни анимации и 3D ефекти в Sense UI за WP7

Минаха само 24 часа откакто от HTC анонсираха двата си нови Android смартфона. По същото време, обаче, се появи конфиденциално видео, в което се вижда как работи интерфейсът HTC Sense UI на операционната система Windows Phone 7. По принцип, служителите в HTC отказват да коментират как би изглеждал интерфейсът на мобилната ОС на редмъндската компания.

Във видеото, което може да видите по-долу, са показани няколко приложения, които се намират на началния екран на Windows Phone 7. Първото от тях, което прави голямо впечатление, е 3D Notes. Благодарение на него може да закачате бележки директно на началния екран, като в него са включени доста атрактивни 3D ефекти. Във видеото, също така, са демонстрирани приложенията за времето и за стоковата борса, като в тях също има 3D елементи.

Все още не е сигурно дали видеото е 100% истинско, но анимациите и начинът, по който е направено всичко подсказва, че показаното в клиповете е дело на HTC.

Днес се появи друго видео, в което се вижда как работи смартфон, който използва Windows Phone 7. Според информацията, на него се вижда интерфейсът HTC Hub, но доста от възможностите се виждат и в предишното клипче. Все още не е ясно кое е устройството, използвано за демонстрация.

Двете клипчета може да видите по-долу:

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари