Как българският бизнес може да печели от високите технологии

0
111

Последните технологични тенденции – на Клуб Investor.bg – Disruptive Technologies на 18 май в Capital Fort

Кои са технологичните тенденции, които създават нови пазари, как българският бизнес да се възползва от виртуалната и добавената реалност – това са само част от темите на фокус в Клуб Investor.bg – Disruptive Technologies, който ще се проведе на 18 май в Capital Fort, ул. Цариградско шосе 90, София.

Виртуалната и добавената реалност добиват все повече популярност и в бъдеще ще бъдат неизменна част от бизнеса. Колкото по-рано компаниите се ориентират и адаптират към новите технологии, толкова повече дивиденти ще печелят от това.  Но къде се намира България спрямо новите пазарни модели и конкурентоспособни ли сме на световната сцена?

Отговори на тези въпроси ще получат участниците от дискусионните панели на Клуб Investor.bg – Disruptive Technologies, в които водещи компании от различни сектори ще обсъдят последните технологични тенденции.  Дискусиите ще насочат вниманието към най-новото в света на технологиите, без да пропускат реалната ситуация в България.  Сред основните теми ще бъдат и бизнес ползите от виртуалната и добавената реалност, както и потенциалът за развитие на бизнес моделите, базирани на тях.

Експертно по темите ще се включат Искрен Иванов, старши специалисти бизнес развитие във Vivacom, Ивайло Иванов, оперативен директор на IUVO Group, Атанас Киряков, изпълнителен директор на Ontotext, Александър Балкански от Allterco, Виктор Манев партньо в Impetus Capital и др.

Модератор на събитието ще бъде Елена Кирилова, технологичен редактор в Investor.bg и водещ на единственото технологично ТВ предаване – UpDate по Bloomberg TV Bulgaria.

За подробности и регистрация – http://tech.investor.bg/

Kaldata е медиен партньор на събитието


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари