Как да гледаме директното предаване от презентацията на iPhone 7 и Apple Watch 2 с iOS, Mac, Windows и Android

3
374

Днес от 20 часа ще започне презентацията на новите продукти на Apple. Мероприятието ще се стриймва в реално време. Освен с помощта на телевизионната приставка Apple TV, презентацията може да се гледа и директно в уеб-странницата apple.com/live.

 

В уеб-пространството се появиха много слухове, какво точно ще покаже Apple. Милиони хора очакват представянето на iPhone 7 и смарт-часовника Apple Watch 2. Но според последната информация, може да се окаже, че големият сюрприз на конференцията може да се окажат новите компютри Mac със съвсем нов хардуер. Напълно е възможно Apple да покаже MacBook Pro от следващо поколение с модерен дизайн, биометричния модул Touch ID и специалния OLED панел над клавиатурата, както и новия фирмен монитор с 5К резолюция.

 

Презентацията може да се гледа с телевизионната приставка Apple TV или с компютърна система с iOS 7.0 или по-нова, Mac с браузър Safari 6.0.5 и с операционна система OS X 10.8.5 и нагоре.

 

Миналата година бе добавена поддръжката на Microsoft Edge, интегриран в Windows 10, а потребителите с Android и други операционни системи ще трябва да направят някои манипулации, за да гледат директно Apple Special Event.

Необходимо е да се използва плеъра VLC, да се избере „Отваряне на мрежови поток“ и да се постави предоставения от Apple линк ).

Препратката ще стане работоспособна няколко минути преди началото на голямата презентация.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари