fbpx
8.8 C
София

Как да намалим алергените у дома и да дишаме по-чист въздух през зимния сезон

Не можем да се погрижим за качеството на въздуха навън, особено в големия град, където старите автомобили и нерегламентираните уреди и суровини за отопление водят до високи нива на замърсяване. Можем обаче да го направим в дома си, където има начин да включим климатик или уред за пречистване на въздуха, които да намалят бактериите и праха. От нас зависи да създадем здравословна среда за семейството си и да направим дома си по-сигурен и приятен за всички.

Най-четени

Климатиците на LG с технология AirCare Complete System поддържат чист въздух в помещението, тъй като имат няколко пласта филтрация. Първият пласт се нарича Предфилтър и улавя едрите прахови частици, предоставяйки първо ниво на защита. Следващият пласт се състои от UVnano™ технологията, която осигурява необходимата чистота и свежест за вентилатора на климатика и премахва 99,99% от бактериите с UV LED светлина. Третият пласт – Auto Cleaning – е вътрешното автоматично почистване, което изсушава влагата в климатика, за да не ѝ позволи да се натрупа и така да го замърси. Четвъртата бариера е Plasmaster™Ionizer+ – тя отстранява 99% от полепналите бактерии и дезодорира.

Моделът на LG DC09RH притежава технологията AirCare Complete System, а също и пести енергия

Така се грижим не само за сметките за електричество и контролираме разходите си през зимата, но и сме по-отговорни към Планетата. Климатикът е безшумен, предоставя бързо охлаждане и отопление с DUAL Inverter Compressor и е винаги готов да работи, независимо къде се намирате вие – навън или у дома. Ако сте вкъщи, управлението му става още по-лесно, тъй като можете да „разговаряте“ с него.

Кажете му точно това, от което се нуждаете, когато имате нужда. Кажете: „Включи/изключи климатика.“ и AI високоговорителят ще чуе и ще изпълни командата. Ако сте извън дома, можете да го управлявате чрез мобилния си телефон и приложението LG ThinQ ™. Само с едно натискане на бутон го включвате и докато се приберете, температурата, която сте определили, вече е достигната. Същото приложение следи и за потреблението на енергия, както и за цялостната му поддръжка. Този мониторинг ви дава сигурност и надеждност, че никога няма да останете без отопление през зимата или охлаждане през лятото.

Ако здравословният начин на живот е едно от нещата, които са от първостепенно значение за вас и семейството ви, можете да добавите към оборудването вкъщи пречиствател за въздух от LG

Моделът PuriCare AS60GDWV0 е мощен пречиствател, който разполага също със сензор за миризми и фини прахови частици. Той осигурява чист въздух в дома ви, като поглъща замърсителите чрез 360-градусово въртене, независимо къде точно е поставен. Подходящ е за площ от 58 м2 и покрива разстояние от 7,5 м. Уредът се свързва чрез Wi-fi с телефона ви и приложението LG ThinQ ™.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини