Как изглежда офисът на Google в Тел Авив

3
40

В края на миналата година Google отвориха нов офис в израелския град Тел Авив, който покрива площ от 8000 квадратни метра и е разположен общо на седем етажа, всеки от които има различен тематичен дизайн. Тук ще публикуваме малко снимки от различните етажи, които могат да се разделят условно на следните теми: култура и наследство, приятели и семейство, радост и оптимизъм, енергия и виталност, иновация и гостоприемност, мечта и наслада и хумор и забава.

Офисът е проектиран от шведското студио по дизайн Camenzind Evolution, които са работили съвместно с фирмите Setter Architects и Studio Yaron Tal. Намира се в сградата на кулата Електра в централната част на Тел Авив. В офиса работят около 200 инженера и още 50-ина служители в областта на продажбите и маркетинга, които работят по инициативи от рода на Google Suggest, проекта „Дигиталните свитъци на Мъртво море“, Live Results и Personal Finder Application.

Голяма част от коридорите наподобяват улици на малки градове, а има и заседателна зала, чийто дизайн е вдъхновен от сърфирането. Всичко около нея създава усещането, че се намираме на някой плаж. В други части от офиса има пустиня, овощна градина и дори място за пикник, което е направено така, все едно се намира отвън. Но, за да добиете по-добра представа, по-добре разгледайте следващите няколко изображения.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари