fbpx
10.2 C
София

Как може да се ползва платформата за онлайн магазини NEXT BASKET?

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Докато първите онлайн магазини, изградени върху ултрамодерната платформа NEXT BASKET са в разработка, компанията вече споделя официален списък с варианти за партньорство.

Алтернативите обхващат нуждите на широк кръг от търговци и предприемачи – от малки и стартиращи бизнеси до корпоративни гиганти с милиони продукти и активни международни пазари.

Днес разказваме повече за начините, по които можете да използвате платформата NEXT BASKET, така че да постигнете оптималното за бюджета, процесите и печалбите си.

Самостоятелно управление на магазина

Първият вариант за партньорство с платформата NEXT BASKET не е непознат за родния пазар. Той представлява стандартна SaaS услуга, в която платформата отдава софтуера за онлайн магазина под наем, а партньорът управлява и развива дигиталния си бизнес самостоятелно.

Всичко това се случва срещу фиксирана месечна такса, в която влизат 12 безплатни услуги и безплатно използване на всички 90 интеграции с външни приложения. Името на този вариант е NB SELF и е най-подходящата опция за стартъпи, малки бизнеси и средни по размер компании със собствени екипи за маркетинг и продажби.

За големите търговци също се предлага вариант за партньорство NB PRO, базиран на самостоятелно управление на онлайн магазина. Това е алтернатива за големи компании с продажби над 250 000 евро месечно, които могат да използват всички функционалности и интеграции на NEXT BASKET.

NEXT BASKET управлява онлайн магазина

Уникалното в платформата на NEXT BASKET е именно възможността да делегирате цялото управление на онлайн магазина си на специалисти на платформата. Това е опция за правилно дигитално позициониране дори на предприемачи с нулев досегашен опит – при това без риск от грешна стратегия и с максимално бързи резултати.

Ако решите да доверите управлението на бизнеса си онлайн на NEXT BASKET, вие ще можете да избирате между три различни варианта за партньорство.

Това са:

  • NB 360 – решение тип “всичко в едно” за онлайн търговия, при което NEXT BASKET управлява магазина и складира стоката на партньора в собствен склад, като осигурява обслужването на поръчки до 28 държави в Европа.
  • Managed by NB – вариант, в който NEXT BASKET управлява онлайн магазина, а стоката е складирана в склад на партньора. Междувременно се използват 41 безплатни и 73 платени услуги, в комбинация с всички интеграции и функционалности на платформата.
  • NB LOCAL – вариант за собственици на физически магазини, при който физическият магазин се превръща в склад за издаване на онлайн поръчки чрез специален ERP и складов софтуер на платформата NEXT BASKET.

Във всеки един от трите варианта, изграждането и управлението на онлайн магазина се поема от екипа на NEXT BASKET. За целта собственикът на бизнеса заплаща единствено 10% от месечния оборот (продажбите) на онлайн магазина и прибира останалите 90% без да се ангажира с никакви задачи по дигиталното представяне на бизнеса си. Всички варианти за партньорство са детайлно описани в корпоративния сайт на NEXT BASKET, а през следващия месец очакваме пилотния проект на платформата, в който ще видим теорията, приложена в практика.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини